Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2019

NEBESKA STOLICA, Kopaonik

NEBESKA STOLICA, Kopaonik

NEBESKA STOLICA 1 Aparthotel KOPAONIK      www.nebeskastolica.rs

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.10.2018 10% ПОПУСТ

ЦЕНИ ЗА НАЕМ ОД СЕДУМ НОЌЕВАЊА ВО ЕВРА

Тип

Лица

16.12-23.12

23.12-30.12

30.12-06.01

06.01-20.01

20.01-27.01

27.01-03.02

03.02-17.02

17.02-10.03

10.03-17.03

17.03-31.03

2+0 студио

2

310

390

595

440

 

 

STOP

440

595

440

360

310

1+1 студио

3

360

420

635

490

490

635

490

400

360

2+1 студио

4

400

460

695

545

545

695

545

430

400

3+1 АПП

5

500

595

870

665

665

870

665

515

500

4+1 АПП

6

545

665

985

750

750

985

750

595

545

Доплата за Полупансион 17 ЕУР по лице на ден , деца од 2-9.99 год. 7.5 ЕУР ( НЕЗАДОЛЖИТЕЛНА)

NEBESKA STOLICA 2

Тип

Макс. лица

15.12-22.12

22.12-29.12

29.12-05.01

05.01-26.01

26.01-02.02

02.02-16.02

16.02-23.02

23.02-09.03

09.03-16.03

16.03-30.03

2+1 APP

4

460

565

820

615

710

820

665

595

515

460

3+1 APP

5

565

720

955

760

820

955

770

740

615

565

4+1 APP

6

595

800

1045

820

870

1045

860

810

645

595

5+1 APP

7

635

840

1130

925

945

1130

925

880

690

635

6+1 APP

8

740

945

1210

1025

1045

1210

1015

975

790

740

Доплата за Полупансион 18 ЕУР по лице на ден , деца од 2-9.99 год. 8 ЕУР ( ЗАДОЛЖИТЕЛНА)

NEBESKA STOLICA 2 – Hotelski sobi

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

Тип

Макс. лица

15.12-22.12

22.12-29.12

29.12-05.01

05.01-26.01

26.01-02.02

02.02-16.02

16.02-23.02

23.02-09.03

09.03-16.03

16.03-30.03

1/2 , 1/2+1,

1/2 +2

2,3,4

287

287

357

322

357

357

322

322

322

322

Трето лице

217

Четврто лице

182

1/3+1

4

252

252

322

287

322

322

287

287

287

287

1/3+2

4-5

252

252

322

287

322

322

287

287

252

252

4-то лице во 1/3+1 и 1/3+2

217

5-то лице во 1/3+2

182

Минимум престој

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

Цената вклучува: наем на студио или апартман

Цената не вклучува : туристичка такса 100 динари на ден за возрасни , деца од 7 до 15 години плаќаат 50 динари, деца до 7 год ини не плаќаат такса .Осигурување 50 динари по лице на ден . ( Се плаќа на лице место )

Попусти и доплати за сместување во хотелските соби:

-       Деца од 2-9.99 год. на сопствен или дополнителен кревет користат попуст во износ од 8 ЕУР на ден

-       Деца од 2-5 год. во 1/2 на зеадничко легло во придружба на двајца возрасни плаќаат само доплата за полупансион 8 ЕУР на ден

-       Деца до 9.99 години во соба со едно дополнително легло плаќаат по 50%

-       Доплата за 1/1 21 ЕУР

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД