Пребарување

Внесете клучни зборови:

Wellnes and Spa

PIRIN PARK 5*, Сандански

PIRIN PARK 5*, Сандански

 

PIRIN PARK - САНДАНСКИ

Редовен ценовник

Вид на сместување

Петoк - Сaбота | освен за период на национални празници

Недела - Четврток | освен за период на национални празници

Услуга: ноќевање со појадок и вечера (HB)

Цена по лице во Double Lux

46 €

38 €

 

Цена за еднокреветна соба - лукс

61 €

58 €

 

Цена за наем на апартман Lux
/максимум 3 лица

138 €

138 €

 

Пакетна цена по лице за
7 ноќевања со појадок и вечера

266 €

 
 

Попусти:

Во цената е вклучено:

Ценовник “Божиќ”
За период на престој 21.12.2018г. до 27.12.2018г.

Тип на сместување

Цена по соба на вечер
Минимум 2 ноќи

Цена по соба на вечер
3 или повеќе ноќи

Празнична Божиќна вечера на 25.12.2018г.
(по лице)

1

Двокреветна соба - лукс

113€

103€

31€

2

Еднокреветна соба - лукс

90€

82€

31€

3

Двокреветна соба - стандард

103€

92€

31€

4

Еднокреветна соба - стандард

82€

74€

31€

5

Наем апартман-лукс на база ВВ /максимум сместување 2 рах +1/

149€

134€

31€

6

 Наем апартман-VIP на база ВВ   /максимум сместување 2 рах +1/

164€

148€

31€

7

Наем апартамент «President» 
/максимум сместување 4 рах/

359€

323€

31€

Тип на сместување во апартманскиот комплекс на хотел „ПИРИН”

Цена по соба на вечер
Минимум 2 ноќи

Цена по соба на вечер
3 или повеќе ноќи

Празнична Божиќна вечера на 25.12.2018г.
(по лице)

1

Наем на апартман «Standard» 
/максимум сместување 2 рах +1/

133€

120€

31€

2

Наем на апартман «Family» 
/ максимум сместување 4 рах +1/

149€

134€

31€

 

ХОТЕЛ ПИРИН ПАРК - САНДАНСКИ
 

Елегантниот 5 - то звезден хотел Пирин Парк е расположен на западната страна од Пирин планина, крај течението на живописната река Санданска Бистрица. Живописните дарови - сонце, вода и здравје се гаранција за време на целосниот одмор во Пирин Парк Хотел - Сандански. Пирин Парк Хотел, член на „Sharlopov Hotels”  ланецот, е сон за секој кој ужива во прекрасните градини, лековитата минерална вода и прекрасните погледи кои нема да остават никого рамнодушен! Во почетокот на 2009, Пирин Парк - Сандански стана првиот хотел во Бугарија кој ја доби наградата  EUROPE SPA WELLNESS, што потврдува дека Пирин Парк е по сите Европски стандарди за Велнес центар, квалитет на услуга и хигиена.

Опис на соби: