Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2019

PIRIN PLACE 3*, БАНСКО

PIRIN PLACE 3*, БАНСКО

PIRIN PLACE *** БАНСКО

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ

 

01.12-18.12

12.03-15.04

19.12-25.12

09.01-22.01

06.02-11.03

26.12-01.01

02.01-08.01

23.01-05.02

STUDIO

1adl

42

50

70

51

1adl+1chd 4-13.99

43

51

71

52

1adl+2chd 4-13.99

44

52

72

53

2adl

43

51

71

52

2adl+1chd 4-13.99

44

52

72

53

3adl

44

52

72

53

ONE BEDROOM APARTMENT

1adl

53

61

81

62

1adl+1chd 4-13.99

54

62

82

63

1adl+2chd 4-13.99

55

63

83

64

1adl+3chd 4-13.99

56

64

84

65

2adl

54

62

82

63

2adl+1chd 4-13.99

55

63

83

64

2adl+2chd 4-13.99

56

64

84

65

3adl

55

63

83

64

3adl+1chd 4-13.99

56

64

84

65

4adl

56

64

84

65

TWO BEDROOMS APARTMENT

1adl

70

81

106

82

1adl+1chd 4-13.99

71

82

107

83

1adl+2chd 4-13.99

72

83

108

84

1adl+3chd 4-13.99

73

84

109

85

1adl+4chd 4-13.99

74

85

110

86

1adl+5chd 4-13.99

75

86

111

87

2adl

71

82

107

83

2adl+1chd 4-13.99

72

83

108

84

2adl+2chd 4-13.99

73

84

109

85

2adl+3chd 4-13.99

74

85

110

86

2adl+4chd 4-13.99

75

86

111

87

3adl

72

83

108

84

3adl+1chd 4-13.99

73

84

109

85

3adl+2chd 4-13.99

74

85

110

86

3adl+3chd 4-13.99

75

86

111

87

4adl

73

84

109

85

4adl+1chd 4-13.99

74

85

110

86

4adl+2chd 4-13.99

75

86

111

87

5adl

74

85

110

86

5adl+1chd 4-13.99

75

86

111

87

6adl

75

86

111

87

Појадок за лице на ден

cattering )

4

4

4

4

Baby cot

3

3

3

3

Такса за лице

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Откажување резрвација

Под 3 дена 1 ноќевање

Под 5 дена 1 ноќевање

Под 21 ден 100%

Под 5 дена 1 ноќевање

No show

100%

100%

100%

100%

Мин. престој

3

3

5

5

Соби: ТВ, комплет опремена кујна, WI-FI

Опис: фитнес, сауна, паркинг

Локација: 100 метри од Гондола

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2018 15% ПОПУСТ

5=4, 14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ДО 18.12.2018 И ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 12.03.2019

ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ

 

newwaysoftravel Превземи целосна понуда