Пребарување

Внесете клучни зборови:

ЗИМА 2017/18

RILA 4*

RILA 4*

ХОТЕЛ “RILA” ****БОРОВЕЦ 527 СОБИ                            

ЦЕНИ ЗА СОБЕ НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

1

28.12-07.01

08.01-13.01

28.01-24.02

14.01-27.01

25.02-04.03

17.12-27.12

05.03-17.03

18.03-05.04

DBL STANDARD

1adl

136

111

89

83

61

1adl+1chd 2-11.99

155

127

102

95

70

1adl+2chd 2-11.99

201

165

133

123

91

2adl

182

149

120

111

82

2adl+1chd 2-11.99

201

165

133

123

91

DBL STANDARD SLOPE VIEW

1adl

141

116

95

88

66

1adl+1chd 2-11.99

161

133

108

100

76

1adl+2chd 2-11.99

209

172

140

130

99

2adl

189

155

127

118

89

2adl+1chd 2-11.99

209

172

140

130

99

DBL SUPERIOR

1adl

166

138

108

99

73

1adl+1chd 2-11.99

189

157

123

114

84

1adl+2chd 2-11.99

245

204

160

148

108

2adl

222

184

144

133

98

2adl+1chd 2-11.99

245

204

160

148

108

DBL SUPERIOR SLOPE VIEW

1adl

171

143

113

105

78

1adl+1chd 2-11.99

195

163

129

119

89

1adl+2chd 2-11.99

253

211

167

155

116

2adl

229

191

151

140

105

2adl+1chd 2-11.99

252

211

167

155

116

FAMILY SUPERIOR

1adl

298

247

193

178

130

1adl+1chd 2-11.99

299

248

194

179

131

1adl+2chd 2-11.99

300

249

195

180

132

1adl+3chd 2-11.99

301

250

196

181

133

2adl

299

248

194

179

131

2adl+1chd 2-11.99

300

249

195

180

132

2adl+2chd 2-11.99

301

250

196

181

133

FAMILY SUPERIOR NSLOPE VIEW

1adl

307

258

202

187

139

1adl+1chd 2-11.99

308

259

203

188

140

1adl+2chd 2-11.99

309

260

204

189

141

1adl+3chd 2-11.99

310

261

205

190

142

2adl

308

259

203

188

140

2adl+1chd 2-11.99

309

260

204

189

141

2adl+2chd 2-11.99

310

261

205

190

142

INTERCONNECTED DBL

2adl+2chd 2-11.99

378

314

249

227

167

2adl+3chd -11.99

434

361

283

261

191

2adl+4chd 2-11.99

490

407

319

295

217

3adl

388

322

252

233

171

3adl+1chd 2-11.99

411

341

267

247

181

3adl+2chd 2-11.99

434

361

283

261

192

3adl+3chd 2-11.99

490

407

319

295

217

adl

444

369

289

266

195

4adl+1chd 2-11.99

467

388

304

281

206

4adl+2chd 2-11.99

490

407

319

295

217

INTERCONNECTED DBL SLOPE VIEW

2adl+2chd 2-11.99

389

325

257

239

178

2adl+3chd -11.99

447

376

296

274

205

2adl+4chd 2-11.99

505

422

334

310

231

3adl

526

438

344

318

234

3adl+1chd 2-11.99

550

458

360

333

246

3adl+2chd 2-11.99

447

374

296

274

205

3adl+3chd 2-11.99

505

422

334

310

232

adl

457

382

302

280

209

4adl+1chd 2-11.99

481

402

318

295

220

4adl+2chd 2-11.99

505

422

334

310

232

SUPERIOR SUITE

1adl

331

274

214

198

144

1adl+1chd 2-11.99

332

275

215

199

145

1adl+2chd 2-11.99

333

276

216

200

146

1adl+3chd 2-11.99

367

305

239

221

162

1adl+4chd 2-11.99

401

333

261

241

177

2adl

332

275

215

199

145

2adl+1chd 2-11.99

333

276

216

200

146

2adl+2chd 2-11.99

367

305

239

221

162

2adl+3chd 2-11.99

401

333

261

241

177

3adl

366

304

238

220

161

3adl+1chd 2-11.99

367

305

239

221

162

3adl+2chd 2-11.99

401

333

261

241

177

adl

400

332

260

240

176

4adl+1chd 2-11.99

401

333

261

241

177

SUPERIOR SUITE SLOPE VIEW

1adl

341

284

224

208

154

1adl+1chd 2-11.99

342

285

225

209

155

1adl+2chd 2-11.99

343

286

226

210

156

1adl+3chd 2-11.99

378

316

250

232

173

1adl+4chd 2-11.99

413

345

273

253

189

2adl

342

285

225

209

155

2adl+1chd 2-11.99

343

286

226

210

156

2adl+2chd 2-11.99

378

316

250

232

173

2adl+3chd 2-11.99

413

345

273

253

189

3adl

377

315

249

231

172

3adl+1chd 2-11.99

378

316

250

232

173

3adl+2chd 2-11.99

413

345

273

253

189

adl

412

344

272

252

188

4adl+1chd 2-11.99

413

345

273

253

189

Минимум престој

3

2

2

2

-

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ на резервација

Под 30 дена 100%

Под 14 дена 1 ноќевања

Под 14 дена 1 ноќевања

Под 14 дена 1 ноќевања

Под 7 дена 1 ноќевања

Отказ на резервација2

Под 6 дена 100%

Под 6 дена 100%

Под 6 дена 100%

Под 6 дена 100%

Под 6 дена 100%

No show

100%

2 ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

Соби: мини бар,фрижидер,балкон,телефон,телевизор,интернет,фен

Опис: мини клуб , конференциска сала, бизнис центар,затворен базен, кафе –слаткарница, ноќен бар, лоби бар, ресторан,менувачница, продавница,фризерница ,интернет сала , фитнес сала, сауна,масажа,солариум, џакузи, СПА центар, ски гардероба,ски школо,билијард,пинг понг, сеф

Попусти и доплати: Новогодишна вечера 65 ЕУР, деца од 2-11.99 35 ЕУР

Локација: 50 метри од ски лифтовите

Цената вклучува: користење на затворен базен,џакузи,паркинг , WI-FI во лоби, хотелско осигурување. За престој во соби

од типот Супериор цената дополнително вклучува пристап до термо зоната, фитнес, ски гардероба , WI –FI во соба како и

посебен дел за појадок и вечера. Отворениот паркинг е бесплатен а подземна гаража со доплата на лице место.

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД