Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2019

RUSKOVETS RESORT HOTEL & SPA 5*, Dobrinishte

RUSKOVETS RESORT HOTEL & SPA 5*,
Dobrinishte

RUSKOVETS RESORT HOTEL & SPA 4* - DOBRINISHTE

20 % попуст за резервации направени до 15.09 и 100% уплата до 30.09

15 % попуст за резервации направено до 15.10. и 100% уплата до 20.10

10 % попуст за резервации направени до 30.11.и 100% уплата до 05.12

 

Дополнителен попуст / Не Валиден за период 28.12 - 01.01.2018:

7=6 за престој во период 21.12 - 27.12 & 02.01 - 16.02
6=5 за престој во период 01.12 - 20.12 & 17.02 - 31.03

 

Попустите СЕ комбинираат за период 01.12 - 20.12 & 17.02 - 31.03
Попустите се прифакаат на пансионска услуга - со појадок
Направени не покасно од 7 дена пред влез во хотелот
Не се однесуваат за период на Национални празници

Редовен Ценовник

RUSKOVETS RESORT HOTEL & SPA 4*

BB/HB

JUNIOR SUITE 1 - Bedroom - min 2; max 2+1

01.12 - 20.12

21.12 - 27.12

28.12 - 01.01.

02.01 - 19.01

20.01 - 16.02

17.02 - 31.03

Rent JUNIOR SUITE /2 adults/ BB

84.70

95.70

129.80

95.70

90.20

84.70

Rent JUNIOR SUITE /1 adults/  - SGL USE

67.76

76.56

103.84

76.56

72.16

67.76

1 adult+ 1 Chd (0 - 05.99)

67.76

76.56

103.84

76.56

72.16

67.76

1 adult+ 1 Chd (6 - 17.99)

84.70

95.70

129.80

95.70

90.20

84.70

2 adults+ 1 Chd (0 - 5.99)

84.70

95.70

129.80

95.70

90.20

84.70

2 adults+ 1 Chd (6 - 17.99)

105.88

119.63

162.25

119.63

112.75

105.88

APP 1 - Bedroom SENIOR SUITE - min 4; max 4+1

01.12 - 20.12

21.12 - 27.12

28.12 - 01.01.

02.01 - 19.01

20.01 - 16.02

17.02 - 31.03

Rent APP 1 - Bedroom SENIOR SUITE /4 adults/ BB

124.30

139.70

184.80

139.70

129.80

124.30

4 adult+ 1 Chd (0 - 5.99)

124.30

139.70

184.80

139.70

129.80

124.30

4 adult+ 1 Chd (6 - 17.99)

139.84

157.16

207.90

157.16

146.03

139.84

APP 1 - Bedroom EXECUTIVE - min 4; max 4+2

01.12 - 20.12

21.12 - 27.12

28.12 - 01.01.

02.01 - 19.01

20.01 - 16.02

17.02 - 31.03

Rent APP 1 - Bedroom EXECUTIVE/4 adults/ BB

148.50

168.30

222.20

168.30

155.10

148.50

4 adult+ 1 Chd (0 - 5.99)

148.50

168.30

222.20

168.30

155.10

148.50

4 adult+ 1 Chd (6 - 17.99)

167.06

189.34

249.98

189.34

174.49

167.06

4 adult+ 2 Chd (0 - 5.99)(6 - 17.99)

167.06

189.34

249.98

189.34

174.49

167.06

4 adult+ 2 Chd (6 - 17.99)

185.63

210.38

277.75

210.38

193.88

185.63

VILLA 2 - Bedroom COMFORT VILLA - min 4; max 4+1

01.12 - 20.12

21.12 - 27.12

28.12 - 01.01.

02.01 - 19.01

20.01 - 16.02

17.02 - 31.03

RENT VIL 2 - Bedroom COMFORT VILLA BB /4 adults/ BB

139.70

151.80

207.90

151.80

145.20

139.70

4 adult+ 1 Chd (0 - 5.99)

139.70

151.80

207.90

151.80

145.20

139.70

4 adult+ 1 Chd (6 - 17.99)

157.16

170.78

233.89

170.78

163.35

157.16

VILLA 2 - Bedroom COMFORT VILLA MOUNTAIN VIEW - min 4; max 4+1

01.12 - 20.12

21.12 - 27.12

28.12 - 01.01.

02.01 - 19.01

20.01 - 16.02

17.02 - 31.03

RENT VIL 2 - Bedroom COMFORT VILLA MV BB /4 adults/ BB

162.80

182.60

249.70

182.60

176.00

162.80

4 adult+ 1 Chd (0 - 5.99)

162.80

182.60

249.70

182.60

176.00

162.80

4 adult+ 1 Chd (6 - 17.99)

183.15

205.43

280.91

205.43

198.00

183.15

VILLA 2 - Bedroom LUXURY - min 4; max 4+1

01.12 - 20.12

21.12 - 27.12

28.12 - 01.01.

02.01 - 19.01

20.01 - 16.02

17.02 - 31.03

RENT VIL 2 - Bedroom LUXURY BB /4 adults/ BB

182.60

198.00

280.50

198.00

189.20

182.60

RENT VIL 2 - Bedroom LUXURY BB /5 adults/ BB

228.25

247.50

350.63

247.50

236.50

228.25

4 adult+ 1 Chd (0 - 5.99)

182.60

198.00

280.50

198.00

189.20

182.60

4 adult+ 1 Chd (6 - 17.99)

205.43

222.75

315.56

222.75

212.85

205.43

Доплата за HB преку BB  - Возрасен0 / Дете 6 - 11.99
за возрасен  / дете 02 - 11.99

15,00/ 7,50

15,00/ 7,50

15,00/ 7,50

15,00/ 7,50

15,00/ 7,50

15,00/ 7,50

Комунална такса (задолжителна) 

1 € по лице на ден

Доплата (задолжително)  

Новогодишна вечера - 135.00 € за возрасен / 70 € за дете (6 - 11.99 години)

Доплата (Не Задолжително)  

Божиќна вечера - 35.00 € за возрасен / 25.00 € за дете (6 - 11.99 години) / на ден.

Минимум престој во ноќи

3

4

4

4

3

3

Отказ

/

14

21

14

14

/

Санкции за отказ  / % и ноќи

/

50%

100%

50%

2

/

NO show санкции во ноќи 

2

100%

100%

100%

2

2

 

Цените се изразени во евра

Во цената е вклучено:

Напомена:

 

Доплата за туристичка такса за возрасни и деца (1.99+ години) - 1.1 € по лице на ден.