Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2019

Saint George Ski&Holiday 4, Bansko

Saint George Ski&Holiday 4, Bansko

 

 

ХОТЕЛ “ST.GEORGE SKI&HOLIDAY “**** BANSKO                            

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

 

01.12-20.12

06.03-30.04

21.12-27.12

11.01-26.01

12.02-05.03

03.01-10.10

27.01-11.02

28.12-02.01

DBL GROUND FLOOR

1adl

37

45

56

87

1adl+1chd 2-11.99

46

55

67

106

2adl

53

65

80

125

DBL STANDARD

1adl

39

46

57

90

1adl+1chd 2-11.99

48

57

70

110

2adl

56

67

82

129

STUDIO GROUND FLOOR

1adl

42

48

60

93

1adl+1chd 2-11.99

52

59

74

114

1adl+2chd 2-11.99

61

70

88

135

2adl

60

69

87

134

2adl+chd 2-11.99

76

87

109

167

STUDIO

1adl

43

49

62

95

1adl+1chd 2-11.99

53

61

76

116

1adl+2chd 2-11.99

63

72

90

137

2adl

62

71

89

136

2adl+chd 2-11.99

78

90

112

170

ONE BEDROOM APARTMENT GROUND FLOOR

1adl

64

79

95

139

1adl+1chd 2-12.99

65

80

96

140

1adl+2chd 2-11.99

81

101

120

175

1adl+3chd 2-11.99

91

111

130

186

2adl

65

80

96

140

2adl+1chd 2-11.99

81

101

120

175

2adl+2chd 2-11.99

91

111

130

186

3adl

88

108

129

189

3adl+1chd 2-11.99

104

129

154

225

4adl

110

137

163

239

ONE BEDROOM APARTMENT

1adl

66

84

99

143

1adl+1chd 2-11.99

67

85

100

144

1adl+2chd 2-11.99

84

106

126

181

1adl+3chd 2-11.99

94

116

136

191

2adl

67

85

100

144

2adl+1chd 2-11.99

84

106

126

181

2adl+2chd 2-11.99

94

116

136

191

3adl

90

115

135

195

3adl+1chd 2-11.99

108

136

161

232

4adl

114

144

171

246

TWO BEDROOMS APARTMENT GROUND FLOOR

1adl

103

123

161

232

1adl+1chd2-11.99

104

124

162

233

1adl+2chd 2-11.99

105

125

163

234

1adl+3chd 2-11.99

106

126

164

235

1adl+4chd 2-11.99

121

143

186

267

1adl+5chd 2-11.99

131

153

196

275

2adl

104

124

162

233

2adl+1chd 2-11.99

105

125

163

234

2adl+2chd 2-11.99

106

126

164

235

2adl+3chd 2-11.99

121

143

186

267

2adl+4chd 2-11.99

131

153

196

275

3adl

105

125

163

234

3adl+1chd 2-11.99

106

126

164

235

3adl+2chd 2-11.99

121

143

186

267

3adl+3chd 2-11.99

131

153

196

275

4adl

106

126

164

235

4adl+1chd 2-11.99

121

143

186

267

4adl+2chd 2-11.99

131

153

196

275

5adl

126

149

194

277

5adl+1chd 2-11.99

140

165

215

307

6adl

145

172

223

318

TWO BEDROOMS APARTMENT

1adl

117

130

168

241

1adl+1chd 2-11.99

118

131

169

242

1adl+2chd 2-11.99

119

132

170

243

1adl+3chd 2-11.99

120

133

171

244

1adl+4chd 2-11.99

136

151

193

275

1adl+5chd 2-11.99

146

161

203

285

2adl

118

131

169

242

2adl+1chd 2-11.99

119

132

170

243

2adl+2chd 2-11.99

120

133

171

244

2adl+3chd 2-11.99

136

151

193

275

2adl+4chd 2-11.99

146

161

203

285

3adl

119

132

170

243

3adl+1chd 2-11.99

120

133

171

244

3adl+2chd 2-11.99

136

151

193

275

3adl+3chd 2-11.99

146

161

203

285

4adl

120

133

171

244

4adl+1chd 2-11.99

136

151

193

275

4adl+2chd 2-11.99

146

161

203

285

5adl

141

157

201

287

5adl+1chd 2-11.99

158

174

223

319

6adl

163

181

232

330

Мин. Престој

-

-

-

5

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 5 дена 2 ноќевањa

Под 7 дена 2ноќевањa

Под 10 дена 3ноќевањa

После 05.12.2018100%

No show

2 ноќевања

2 ноќевања

3 ноќевања

100%

Соби: САТ ТВ, телефон, мини бар,фен,балкон,интернет

Опис: ресторан,лоби бар,затворен базен,СПА центар,паркинг,детско катче,парна бања,сауна, и др.

Попусти и доплати: Доплата за Новогодишна вечета 75 Еур за возрасни и 45 Еур за деца

Локација: 2 км од Гондолата, 3 км од центарот на Банско

Цената вклучува: користење на затворен базен, сауна, арома сауна, џакузи, парна бања, детски клуб ,трансфер до гондолата, WI-FI

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2018 10% ПОПУСТ

ЗА ПРЕСТОЈ ОД МИНИМУМ 6 НОЌЕВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 27.12.2018 , ОД 11.01 ДО 26.01.2019 И ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 12.02.2019 15% ПОПУСТ

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД