Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2019

SKI BOOM

SKI BOOM

SKI BOOM

Цените се за период: 15.12. - 28.12.2018. и 11.03. - 31.03.2019.

ПОПУСТ 10% за резервации Ран Букинг до 15/09/2018

Вклучена ски карта за сите денови на престој

 

Цена по лице, по пакет во евра

 (плаќање во денари 1еур = 62,00 мкд)

ХОТЕЛ

УСЛУГА

соба

3 дена

2 ноќи

5 дена

4 ноќи

8 дена

7 ноќи

Дополнителен ден

Доплата за еднокреветна соба/на ден

 

HABAKUK 4*

HB

STANDARD

314

523

627

105

20

STANDARD 35m²

329

548

657

110

20

SUPERIOR

356

593

711

119

25

 

BELLEVUE 4*

HB

STANDARD

284

473

567

95

20

FAMILY ROOM 2+2

299

498

597

100

/

 

 

Цената на пакетот вклучува:

 

Цената на пакетот не вклучува:

• Туристичка такса за сите хотели по лице по ден - 1,27 € (плаќање во хотел), пријавување на гостите по лице за целиот период на престој за лица над 18 години - 1 € (плаќање во хотел),                  * превоз (постои можност за организирање),                                                                                                                * меѓународно патничко здравствено осигурување.