Пребарување

Внесете клучни зборови:

Wellnes and Spa

Sveti Nikola 3*, Сандански

Sveti Nikola 3*, Сандански

Ценовник 1

Spa Relax - 1 HB 

1 возрасен

1 возрасен + 1 дете до 12 години

2 возрасни

2 возрасни + дете до 4 години

2 возрасни + дете од 4 до 12 години

3 возрасни

Double Standard room

35.5

51.7

61

61

68.5

x

Double Classic room

61

60.4

71.1

71.1

81.3

x

Studio

92

92

92

92

92

92

 

Ценовник 2

 

City Break - 2 BB 

1 возрасен

1 возрасен + 1 дете до 12 години

2 возрасни

2 возрасни + дете до 4 години

2 возрасни + дете од 4 до 12 години

3 возрасни

Double Standard room

66.5

78.2

92

92

107.4

x

Double Classic room

92

100.2

117.6

117.6

138

x

Studio

168.7

168.7

168.7

168.7

168.7

168.7

Ценовник 3

City Break Plus - 2 HB 

1 возрасен

1 возрасен + 1 дете до 12 години

2 возрасни

2 возрасни + дете до 4 години

2 возрасни + дете од 4 до 12 години

3 возрасни

Double Standard room

89.5

126.3

148.3

148.3

177.9

x

Double Classic room

125.3

165.1

194.3

194.3

229

x

 

Ценовник 4

Warm Winter - 3 BB 

1 возрасен

1 возрасен + 1 дете до 12 години

2 возрасни

2 возрасни + дете до 4 години

2 возрасни + дете од 4 до 12 години

3 возрасни

Double Standard room

79.3

95.1

112

112

135

x

Double Classic room

116.1

118.7

139.6

139.6

170.3

x

Studio

237.8

237.8

237.8

237.8

237.8

237.8

 

Цените се изразени во евра

Наведените цени се изразени во евра по соба и вклучуваат:

Сместувачките капацитите кои имаат можност за дополнително лего се ограничени и за истите потребна е потврда од страна на хотелот при официјална резервација. Наведените цени не се валидни за време на национални празници.