Пребарување

Внесете клучни зборови:

ПРОМОТИВНИ ПОНУДИ

TARKAN 28-30.03 2018

TARKAN 
28-30.03 2018

 TARKAN во Берлин!

 

28.03-30.03 2018

*** Цена на аранжманот: 240 евра ***

 

 

*За рана уплата до 30.11 2017 цена на аранжманот 210 евра

ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ Е ВКЛУЧЕНО:

-Авионски превоз на релација Скопје - Берлин - Скопје
-Влезница за концертот
-Организиран трансфер од Аеродром до Хотелот во Берлин и обратно
-Сместување хотел со 3*на база 2 ноќевања со појадоk
-Организација на аранжманот и придружник на патувањето

ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ Е ВКЛУЧЕНО:

-Аеродромски такси - 50 евра
-Факултативни излети
-Сопствени дополнителни трошкови