Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2019

VILA RAS, KOPAONIK

VILA RAS, KOPAONIK

VILA RAS KOPAONIK

ЦЕНИ ЗА НАЕМ ОД СЕДУМ НОЌЕВАЊА ВО ЕВРА

 

 

25.11-02.12

02.12-23.12

23.12-30.12

30.12-06.01

06.01-13.01

13.01-27.01

27.01-17.02

17.02-17.03

17.03-31.03

Мин .престој

7

7

7

7

7

7

7

7

7

Соба

Лица

 

2+0

2

128

256

274

513

470

426

513

426

274

3+0

3

170

291

299

573

521

453

573

453

299

2+1

4

213

341

359

675

597

496

675

496

359

ЦЕНИ ЗА ДНЕВЕН НАЕМ ВО ЕВРА

2+0

2

21

42

44

82

77

67

82

67

44

3+0

3

30

46

48

86

85

71

86

71

48

2+1

4

34

56

58

109

94

79

109

79

58

Цената вклучува: наем на студио , интернет

Цената не вклучува : туристичка такса 1 EUR на ден за возрасни , деца од 7 до 15 години плаќаат 0,50 EUR деца до 7 год ини не плаќаат такса (Осигурување 0,20 EUR за лице на ден . Гаража 7 ЕУР дневно . ( таксата , осигурувањеото и гаражата се плаќаат на лоице место )

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД