Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2019

Villas Malina 3*, Pamporovo

Villas Malina 3*, Pamporovo

VILLAS MALINA 3* PAMPOROVO

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

 

17.12-28.12

02.01-18.01

29.12-01.01

19.01-03.03

04.03-31.03

VILLA

ADL

57

143

62

46

1ADL+1CHD 5-12.99

58

144

63

47

1ADL+2CHD 5-12.99

68

166

73

55

1ADL+3CHD 5-12.99

78

189

84

63

1ADL+4CHD 5-12.99

93

152

100

75

ADL

58

144

63

47

2ADL+1CHD 5-12.99

68

166

73

55

2ADL+2CHD 5-12.99

78

189

84

63

2ADL+3CHD 5-12.99

93

152

100

75

ADL

91

150

98

73

3ADL+1CHD 5-12.99

92

151

99

74

3ADL+2CHD 5-12.99

93

152

100

75

ADL

92

151

99

74

4ADL+1CHD 5-12.99

93

152

100

75

5 ADL

111

181

119

89

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

VILLA

ADL

69

152

73

57

1ADL+1CHD 5-12.99

70

153

74

58

1ADL+2CHD 5-12.99

81

177

86

68

1ADL+3CHD 5-12.99

92

200

98

78

1ADL+4CHD 5-12.99

116

170

123

98

ADL

70

153

74

58

2ADL+1CHD 5-12.99

81

177

86

68

2ADL+2CHD 5-12.99

92

200

98

78

2ADL+3CHD 5-12.99

116

170

123

98

ADL

114

168

120

96

3ADL+1CHD 5-12.99

115

169

121

97

3ADL+2CHD 5-12.99

116

170

123

98

ADL

115

169

121

97

4ADL+1CHD 5-12.99

116

170

123

98

5 ADL

138

203

146

116

Минимум престој

-

3

-

-

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Откажување резрвација

Под дена 1 ноќевање

Под 18 дена 100%

Под дена 1 ноќевање

Под дена 1 ноќевање

No show

2 ноќевања

100%

2 ноќевања

2 ноќевања

Локација : 150 метри од ски лифтовите

Доплати:Доплата за Новогодишна вечера 70 ЕУР за возрасни и 35 ЕУР за деца на база ноќевање со појадок и 65 ЕУР за

Возрасни и 32 ЕУР за деца на база полупансион

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 20.10.2018 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 05.11.2018 15% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 20.11.2018 10% ПОПУСТ

7=6 ,14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 02.01 ДО 18.01.2019 И ОД 04.02 ДО 31.03.2019

ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД