Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2019

Yagoda Malina Villas 3*, Borovec Early Booking Discount

Yagoda Malina Villas 3*, Borovec
Early Booking Discount

YAGODA/ MALINA VILLAS 3* BOROVEC

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ

 

01.12-22.12

06.01-31.03

23.12-05.01

VILLA YAGODA

1adl

59

112

1adl+1chd 3-12.99

60

113

1adl+2chd 3-12.99

61

114

1adl+3chd 3-12.99

62

115

2adl

60

113

2adl+1chd 3-12.99

61

114

2adl+2chd 3-12.99

62

115

3adl

61

114

3adl+1chd 3-12.99

62

115

4adl

62

115

VILLA YAGODA WITH SAUNA

1adl

65

118

1adl+1chd 2-12.99

66

119

1adl+2chd 3-12.99

67

120

1adl+3chd 3-12.99

68

121

2adl

66

119

2adl+1chd 3-12.99

67

120

2adl+2chd 3-12.99

68

121

3adl

67

120

3adl+1chd 3-12.99

68

121

4adl

68

121

VILLA YAGODA DELUXE

1adl

70

123

1adl+1chd 3-12.99

71

124

1adl+2chd 3-12.99

72

125

1adl+3chd 3-12.99

73

126

2adl

71

124

2adl+1chd 3-12.99

72

125

2adl+2chd 3-12.99

73

126

3adl

72

125

3adl+1chd 3-12.99

73

126

4adl

73

126

VILLA MALINA

1adl

76

129

1adl+1chd 3-12.99

77

130

1adl+2chd 3-12.99

78

131

1adl+3chd 3-12.99

79

132

1adl+4chd 3-12.99

80

133

2adl

77

130

2adl+1chd 3-12.99

78

131

2adl+2chd 3-12.99

79

132

2adl+3chd 3-12.99

80

133

3adl

78

131

3adl+1chd 3-12.99

79

132

3adl+2chd 3-12.99

80

133

4adl

79

132

4adl+1chd 3-12.99

80

133

5adl

80

133

VILLA MALINA DELUXE

1adl

81

135

1adl+1chd 3-12.99

82

136

1adl+2chd 3-12.99

83

137

1adl+3chd 3-12.99

84

138

1adl+4chd 3-12.99

85

139

2adl

82

136

2adl+1chd 3-12.99

83

137

2adl+2chd 3-12.99

84

138

2adl+3chd 3-12.99

85

139

3adl

83

137

3adl+1chd 3-12.99

84

138

3adl+2chd 3-12.99

85

139

4adl

84

138

4adl+1chd 3-12.99

85

139

5adl

85

139

Ноќевање со појадок

6

6

Деца од 3-12.99 г.

3

3

Полупансион

17

17

Деца од 3-12.99 г.

9

9

Такса

Вклучена

Вклучена

Откажување   резрвација

Под 7дена 1 ноќевање

Под 14 дена 1 00%

No show

2 ноќевања

100%

Соби:ТВ, кујна, фрижидер, тераса

Попусти и доплати: Доплата за Новогодишна вечера 65 Еур за возрасни и 35 Еур за деца

Локација: 1.5 км. од центарот на Боровец

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 20.11.2018 10% ПОПУСТ

7=6 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 15.03 ДО 31.03.2019