Пребарување

Внесете клучни зборови:

ЗИМА 2017/18

Yanakiev 4*

Yanakiev 4*

YANAKIEV ****БОРОВЕЦ

ЦЕНИ 3А COБA НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ВО ЕВРА

1

01.12-22.12

23.12-29.12

13.01-09.02

30.12-05.01

06.01-12.01

10.02-23.02

24.02-31.03

DOUBLE STANDARD

1adl

56

89

144

114

61

1adl+1chd 6-12.99

57

90

145

115

62

1adl+2chd 6-12.99

67

109

168

140

74

2adl

66

108

167

139

73

2adl+1chd 6-12.99

67

109

168

140

74

3adl

89

146

225

188

98

ONE BEDROOM APARTMENT

1adl

88

133

221

175

101

1adl+1chd 6-12.99

89

134

222

176

102

1adl+2chd 6-12.99

90

135

223

177

103

1adl+3chd 6-12.99

91

136

224

178

104

2adl

89

134

222

176

102

2adl+1chd 6-12.99

90

135

223

177

103

2adl+2chd 6-12.99

91

136

224

178

104

3adl

96

141

229

183

109

3adl+1chd 6-12.99

97

142

230

184

110

4adl

102

147

235

189

116

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

DOUBLE STANDARD

1adl

63

96

151

121

68

1adl+1chd 6-12.99

64

97

152

122

69

1adl+2chd 6-12.99

80

122

181

153

87

2adl

79

106

180

152

86

2adl+1chd 6-12.99

99

152

225

191

108

3adl

107

164

243

206

116

ONE BEDROOM APARTMENT

1adl

101

146

234

188

115

1adl+1chd 6-12.99

102

147

235

189

116

1adl+2chd 6-12.99

111

156

244

198

125

1adl+3chd 6-12.99

120

165

253

207

133

2adl

102

147

235

189

116

2adl+1chd 6-12.99

111

156

244

198

125

2adl+2chd 6-12.99

120

165

253

207

133

3adl

119

164

252

206

132

3adl+1chd 6-12.99

128

173

261

215

141

4adl

136

180

269

223

149

Доплата за поглед на стаза

По лице на ден

5

5

5

5

5

Минимум престој

4

4

4

4

4

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 3 дена

ноќевање

Под 7 дена 1 ноќевања

Под 28 дена 100%

Под 14 дена 2 ноќевања

Под 7 дена 1 ноќевање

No show

10%

30%

100%

45%

30%

Соби: мини бар,балкон,телефон,САТ ТВ

Опис: конференциска сала, бизнис центар,затворен базен, ноќен клуб,лоби бар,ресторан,фитнес сала,сауна,масажа,ски гардероба,сеф

Попусти и доплати:Доплата за Новогодишна вечера 90 Еур за возрасни и 50 Еур за деца

Локација: 50 метри од ски лифтовите

Цената вклучува: користење на затворен базен,паркинг,детска градина,интернет

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД