Пребарување

Внесете клучни зборови:

ЗИМА 2017/18

YASTREBET 4*

YASTREBET 4*

HOTEL “ YASTREBETS” 4+ BOROVEC                                            www.hotelyastrebets.bg

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ВО ЕВРА

1

21.12-26.12

27.12-01.01

02.01-06.01

02.02-03.03

07.01-21.01

22.01-01.02

04.03-01.04

ЦЕНИ ВАЛИДНИ ОД НЕДЕЛА ДО ЧЕТВРТОК

DOUBLE STANDARD

1adl

156

225

170

118

127

110

1adl+1chd 4-12.99

172

242

189

134

144

128

1adl+2chd 4-12.99

191

261

208

153

163

147

2adl

172

242

189

134

144

128

2adl+1chd 4-12.99

191

261

208

153

163

147

3adl

209

279

225

171

181

164

ONE BEDROOM APARTMENT SMALL

1adl+1chd 4-12.99

-

-

264

204

219

190

1adl+2chd 4-12.99

-

-

283

223

238

209

1adl+3chd 4-12.99

-

-

302

242

257

228

2adl

-

-

264

204

219

190

2adl+1chd 4-12.99

-

-

283

223

238

209

2adl+2chd 4-12.99

-

-

302

242

256

228

3adl

-

-

301

241

255

227

ONE BEDROOM APARTMENT BIG

1adl+1chd 4-12.99

-

-

300

232

248

223

1adl+2chd 4-12.99

-

-

319

251

267

242

1adl+3chd 4-12.99

-

-

338

270

285

261

2adl

-

-

300

232

248

223

2adl+1chd 4-12.99

-

-

319

251

267

242

2adl+2chd 4-12.99

-

-

338

270

285

261

3adl

-

-

337

269

284

260

3adl+1chd 4-12.99

-

-

355

288

303

279

4adl

-

-

373

305

321

296

FINISH VILLA WITH SAUNA

1adl+1chd 4-12.99

271

365

269

204

219

185

1adl+2chd 4-12.99

273

366

270

205

220

186

1adl+3chd 4-12.99

274

367

271

206

221

187

1adl+4chd 4-12.99

292

386

290

225

240

207

2adl

271

365

269

204

219

185

2adl+1chd 4-12.99

273

366

270

205

220

186

2adl+2chd 4-12.99

274

367

271

206

221

187

2adl+3chd 4-12.99

292

386

290

225

240

207

3adl

273

366

270

205

220

186

3adl+1chd 4-12.99

274

367

271

206

221

187

3adl+2chd 4-12.99

292

386

290

225

240

207

4adl

274

367

271

206

221

187

4adl+1chd 4-12.99

292

386

290

225

240

207

5adl

310

404

308

243

258

224

Полупансион

26

26

26

26

26

26

Деца од 4-11.99

13

13

13

13

13

13

Полупансионот е задолжителен за период од 27.12.2017 до 01.01.2018

Мин. Престој

4

7

-

-

-

-

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ 1

Под 30 денa 1 ноќевање

Под 45 дена 1 ноќевање

Под 30 денa 1 ноќевање

Под 14 денa 1 ноќевање

Под 14 денa 1 ноќевање

Под 4 дена 1 ноќевање

Отказ 2

Под 20 денa 50%

Под 30 дена 50%

Под 20 дена 50%

Под 10 дена 50%

Под 10дена 50%

Под 4 дена 1 ноќевање

Отказ 3

Под 15 денa100%

Под 20 дена 100%

Под 15 дена 100%

Под 5 дена 100%

Под 5 дена 100%

Под 4 дена 1 ноќевање

No show

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Соби: мини бар,сеф,балкон,телефон,САТ ТВ,интернет,фен

Опис: конференциска сала , затворен базен , паркинг, н оќен клуб, лоби бар, меана , ресторан, менувачница, продавница,интернет, фитнес, Сауна, масажа,солариум,џакузи, СПА центар,ски гардероба,пинг понг и др.

Попусти и доплати: Доплата за Новогодишна вечера 170 Еур за возрасни и 85 Еур за деца

Цената вклучува:користење на затворен базен,парна бања,фитнес,лакониум,сауна,џакузи,релакс зона,интернет,паркинг,трансфер

Локација: на стаза, 3 км од центарот на Боровец

7=6 , 10=8, 14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 07.01 ДО 21.01.201И ОД 04.03 ДО 31.03.2018

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ШТО НЕ СЕ РЕФУНДИРА

ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

 

 

HOTEL “ YASTREBETS” 4+ BOROVEC                                      www.hotelyastrebets.bg

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ВО ЕВРА

1

21.12-26.12

27.12-01.01

02.01-06.01

02.02-03.03

07.01-21.01

22.01-01.02

04.03-01.04

ЦЕНИ ВАЛИДНИ ЗА ВИКЕНД ДЕНОВИ ( ПЕТОК и САБОТА )

DOUBLE STANDARD

1adl

155

225

170

170

170

134

1adl+1chd 4-12.99

172

242

189

189

189

152

1adl+2chd 4-12.99

191

261

208

208

208

171

2adl

172

242

189

189

189

152

2adl+1chd 4-12.99

191

261

208

208

208

171

3adl

209

279

225

225

225

189

ONE BEDROOM APARTMENT SMALL

1adl+1chd 4-12.99

-

-

264

264

264

219

1adl+2chd 4-12.99

-

-

283

283

283

238

1adl+3chd 4-12.99

-

-

302

302

302

256

2adl

-

-

264

264

264

219

2adl+1chd 4-12.99

-

-

283

283

283

238

2adl+2chd 4-12.99

-

-

302

302

302

256

3adl

-

-

301

301

301

255

ONE BEDROOM APARTMENT BIG

1adl+1chd 4-12.99

-

-

300

300

300

252

1adl+2chd 4-12.99

-

-

319

319

319

271

1adl+3chd 4-12.99

-

-

337

337

337

290

2adl

-

-

300

300

300

252

2adl+1chd 4-12.99

-

-

319

319

319

271

2adl+2chd 4-12.99

-

-

337

337

337

290

3adl

-

-

336

336

336

289

3adl+1chd 4-12.99

-

-

355

355

355

308

4adl

-

-

373

373

373

325

FINISH VILLA WITH SAUNA

1adl+1chd 4-12.99

271

365

269

269

269

207

1adl+2chd 4-12.99

272

366

270

270

270

208

1adl+3chd 4-12.99

273

367

271

271

271

209

1adl+4chd 4-12.99

292

386

290

290

290

228

2adl

271

365

269

269

269

207

2adl+1chd 4-12.99

272

366

270

270

270

208

2adl+2chd 4-12.99

273

367

271

271

271

209

2adl+3chd 4-12.99

292

386

290

290

290

228

3adl

272

366

270

270

270

208

3adl+1chd 4-12.99

273

367

271

271

271

209

3adl+2chd 4-12.99

292

386

290

290

290

228

4adl

273

367

271

271

271

209

4adl+1chd 4-12.99

292

386

290

290

290

228

5adl

310

404

308

308

308

245

Полупансион

26

26

26

26

26

26

Деца од 4-11.99

13

13

13

13

13

13

Полупансионот е задолжителен за период од 27.12.2017 до 01.01.2018

Мин. Престој

4

7

-

-

-

-

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ 1

Под 30 денa 1 ноќевање

Под 45 дена 1 ноќевање

Под 30 денa 1 ноќевање

Под 14 денa 1 ноќевање

Под 14 денa 1 ноќевање

Под 4 дена 1 ноќевање

Отказ 2

Под 20 денa 50%

Под 30 дена 50%

Под 20 дена 50%

Под 10 дена 50%

Под 10дена 50%

Под 4 дена 1 ноќевање

Отказ 3

Под 15 денa100%

Под 20 дена 100%

Под 15 дена 100%

Под 5 дена 100%

Под 5 дена 100%

Под 4 дена 1 ноќевање

No show

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Соби: мини бар,сеф,балкон,телефон,САТ ТВ,интернет,фен

Опис: конференциска сала , затворен базен , паркинг, н оќен клуб, лоби бар, меана , ресторан, менувачница, продавница,интернет, фитнес, Сауна, масажа,солариум,џакузи, СПА центар,ски гардероба,пинг понг и др.

Попусти и доплати: Доплата за Новогодишна вечера 170 Еур за возрасни и 85 Еур за деца

Цената вклучува:користење на затворен базен,парна бања,фитнес,лакониум,сауна,џакузи,релакс зона,интернет,паркинг,трансфер

Локација: на стаза, 3 км од центарот на Боровец

7=6 , 10=8, 14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 07.01 ДО 21.01.2018 И ОД 04.03 ДО 31.03.2018

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ШТО НЕ СЕ РЕФУНДИРА

ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД