Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2019

YASTREBETS 4*

YASTREBETS 4*

Early Booking Discount понуда од Yastrebets 4*

Evaluation Warning : The document was created with Spire.Doc for .NET.

HOTEL “ YASTREBETS” 4+ BOROVEC                                            www.hotelyastrebets.bg

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ВО ЕВРА

 

22.12-26.12

27.12-01.01

02.01-05.01

01.02-03.03

06.01-19.01

20.01—31.01

04.03-31.03

ЦЕНИ ВАЛИДНИ ОД НЕДЕЛА ДО ЧЕТВРТОК

DOUBLE STANDARD

1adl

156

225

170

118

127

110

1adl+1chd 4-11.99

172

242

189

135

144

128

1adl+2chd 4-11.99

191

261

207

152

162

146

2adl

172

242

189

135

144

128

2adl+1chd 4-11.99

191

261

207

152

162

146

3adl

209

279

225

171

181

165

ONE BEDROOM APARTMENT SMALL

1adl+1chd 4-11.99

-

-

264

204

219

190

1adl+2chd 4-11.99

-

-

283

223

238

209

1adl+3chd 4-11.99

-

-

302

242

257

228

2adl

-

-

264

204

219

190

2adl+1chd 4-11.99

-

-

283

223

238

209

2adl+2chd 4-11.99

-

-

302

242

257

228

3adl

-

-

301

241

256

227

ONE BEDROOM APARTMENT BIG

1adl+1chd 4-11.99

-

-

300

232

248

223

1adl+2chd 4-11.99

-

-

319

251

267

242

1adl+3chd 4-11.99

-

-

338

270

285

261

2adl

-

-

300

232

248

223

2adl+1chd 4-11.99

-

-

319

251

267

242

2adl+2chd 4-11.99

-

-

338

270

285

261

3adl

-

-

336

269

284

260

3adl+1chd 4-11.99

-

-

355

288

303

278

4adl

-

-

373

305

321

296

FINISH VILLA WITH SAUNA

1adl+1chd 4-11.99

271

365

269

204

330

185

1adl+2chd 4-11.99

290

384

288

223

238

204

1adl+3chd 4-11.99

309

403

307

242

257

223

1adl+4chd 4-11.99

328

422

325

261

275

242

2adl

271

365

269

204

330

185

2adl+1chd 4-11.99

290

384

288

223

238

204

2adl+2chd 4-11.99

309

403

307

242

257

223

2adl+3chd 4-11.99

328

422

325

261

275

242

3adl

308

402

305

241

255

222

3adl+1chd 4-11.99

326

421

324

260

274

241

3adl+2chd 4-11.99

345

440

343

279

293

260

4adl

344

439

342

278

292

259

4adl+1chd 4-11.99

363

456

361

296

311

278

5adl

381

475

379

314

329

295

Полупансион

26

26

26

26

26

26

Деца од 4-11.99

13

13

13

13

13

13

Полупансионот е задолжителен за период од 27.12.2017 до 01.01.2019

Мин. Престој

4

7

3

-

-

-

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ 1

Под 45 денa 1 ноќевање

Под 60 дена 1 ноќевање

Под 45 денa 1 ноќевање

Под 14 денa 50%

Под 14 денa 50%

Под 10 дена 1 ноќевање

Отказ 2

Под 30 денa 50%

Под 45 дена 50%

Под 30 дена 50%

-

-

Под 7 дена 50%

Отказ 3

Под 20 денa100%

Под 34 дена 100%

Под 20 дена 100%

Под 10 дена 100%

Под 10 дена 100%

Под 5 дена 100%

No show

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Соби: мини бар,сеф,балкон,телефон,САТ ТВ,интернет,фен

Опис: конференциска сала , затворен базен , паркинг, н оќен клуб, лоби бар, меана , ресторан, менувачница, продавница,интернет, фитнес, Сауна, масажа,солариум,џакузи, СПА центар,ски гардероба,пинг понг и др.

Попусти и доплати: Доплата за Новогодишна вечера 170Еур за возрасни и 85Еур за деца

Цената вклучува:користење на затворен базен,парна бања,фитнес,лакониум,сауна,џакузи,релакс зона,интернет,паркинг,трансфер

Локација: на стаза, 3 км од центарот на Боровец

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2018 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 22.12 ДО 05.01.2019 (EBD)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2018 20% ПОПУСТ ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 06.01.2019 (EBD)

ЗА РЕЗЕРВЦАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2018 15% ПОПУСТ ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 06.01.2019 (EBD)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2018 10% ПОПУСТ ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 06.01.2018 (EBD)

7=6 , 14=12 И КОМБИНАЦИИ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 07.01 ДО 21.01.2019 ИД ОД 04.03 ДО 31.03.2019 ( DAY DISCOUNT)

РЕЗЕРВАЦИИТЕ НАПРАВЕНИ СО EBD НЕ СЕ РЕФУНДИРААТ

10 % ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ БЕЗ ПРАВО НА РЕФУНДАЦИЈА НАПРАВЕНИ ПОД СЛЕДНИВЕ УСЛОВИ : ( NON REF )

-       ПОВЕЌЕ ОД 34 ДЕНА ПРЕД ПРСИТИГНУВАЊА ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 27.12 ДО 01.01.2019

-       - ПОВЕЌЕ ОД 20 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 22.12 ДО 26.12.2018 , ОД 02.01 ДО 05.01.2019 И ОД 01.02 ДО 03.03.2019

-       - ПОВЕЌЕ ОД 10 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ВО ПЕРИОД ОД 06.01 ДО 31.01.2019

-       -ПОВЕЌЕ ОД 5 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ВО ПЕРИОД ОД 04.03 ДО 01.04.2019

EBD И DAY DISCOUNTS СЕ КОМБИНИРААТ

DAY DISCOUNT И NON REF СЕ КОМБИНИРААТ

EBD И NON REF НЕ СЕ КОМБИНИРААТ

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

 

HOTEL “ YASTREBETS” 4+ BOROVEC                                      www.hotelyastrebets.bg

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ВО ЕВРА

 

22.12-26.12

27.12-01.01

02.01-05.01

01.02-03.03

06.01-19.01

20.01—31.01

04.03-31.03

ЦЕНИ ВАЛИДНИ ЗА ВИКЕНД ДЕНОВИ ( ПЕТОК и САБОТА )

DOUBLE STANDARD

1adl

156

225

170

170

170

115

1adl+1chd 4-11.99

172

242

189

189

189

152

1adl+2chd 4-11.99

190

261

208

208

208

171

2adl

172

242

189

189

189

152

2adl+1chd 4-11.99

191

261

208

208

208

171

3adl

209

279

225

225

225

189

ONE BEDROOM APARTMENT SMALL

1adl+1chd 4-11.99

-

-

264

264

264

219

1adl+2chd 4-11.99

-

-

283

283

283

238

1adl+3chd 4-11.99

-

-

302

302

302

257

2adl

-

-

264

264

264

219

2adl+1chd 4-11.99

-

-

283

283

283

238

2adl+2chd 4-11.99

-

-

302

302

302

257

3adl

-

-

301

301

301

256

ONE BEDROOM APARTMENT BIG

1adl+1chd 4-11.99

-

-

300

300

300

252

1adl+2chd 4-11.99

-

-

319

319

319

271

1adl+3chd 4-11.99

-

-

338

338

338

290

2adl

-

-

300

300

300

252

2adl+1chd 4-11.99

-

-

319

319

319

271

2adl+2chd 4-11.99

-

-

338

338

338

290

3adl

-

-

336

336

336

289

3adl+1chd 4-11.99

-

-

355

355

355

308

4adl

-

-

373

373

373

325

FINISH VILLA WITH SAUNA

1adl+1chd 4-11.99

271

365

269

269

269

207

1adl+2chd 4-11.99

290

384

288

288

288

225

1adl+3chd 4-11.99

309

403

307

307

307

244

1adl+4chd 4-11.99

328

422

325

325

325

263

2adl

271

365

269

269

269

207

2adl+1chd 4-11.99

290

384

288

288

288

225

2adl+2chd 4-11.99

309

403

307

307

307

244

2adl+3chd 4-11.99

328

422

325

325

325

263

3adl

308

402

305

305

305

243

3adl+1chd 4-11.99

326

421

324

324

324

262

3adl+2chd 4-11.99

345

440

343

343

343

281

4adl

344

439

342

342

342

280

4adl+1chd 4-11.99

363

457

361

361

361

299

5adl

381

475

379

379

379

316

Полупансион

26

26

26

26

26

26

Деца од 4-11.99

13

13

13

13

13

13

Полупансионот е задолжителен за период од 27.12.2017 до 01.01.2019

Мин. Престој

4

7

3

-

-

-

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ 1

Под 45 денa 1 ноќевање

Под 60 дена 1 ноќевање

Под 45 денa 1 ноќевање

Под 14 денa 50%

Под 14 денa 50%

Под 10 дена 1 ноќевање

Отказ 2

Под 30 денa 50%

Под 45 дена 50%

Под 30 дена 50%

-

-

Под 7 дена 50%

Отказ 3

Под 20 денa100%

Под 34 дена 100%

Под 20 дена 100%

Под 10 дена 100%

Под 10 дена 100%

Под 5 дена 100%

No show

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Соби: мини бар,сеф,балкон,телефон,САТ ТВ,интернет,фен

Опис: конференциска сала , затворен базен , паркинг, н оќен клуб, лоби бар, меана , ресторан, менувачница, продавница,интернет, фитнес, Сауна, масажа,солариум,џакузи, СПА центар,ски гардероба,пинг понг и др.

Попусти и доплати: Доплата за Новогодишна вечера 170 Еур за возрасни и 85 Еур за деца

Цената вклучува:користење на затворен базен,парна бања,фитнес,лакониум,сауна,џакузи,релакс зона,интернет,паркинг,трансфер

Локација: на стаза, 3 км од центарот на Боровец

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2018 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 22.12 ДО 05.01.2019 (EBD)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2018 20% ПОПУСТ ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 06.01.2019 (EBD)

ЗА РЕЗЕРВЦАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2018 15% ПОПУСТ ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 06.01.2019 (EBD)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2018 10% ПОПУСТ ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 06.01.2018 (EBD)

7=6 , 14=12 И КОМБИНАЦИИ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 07.01 ДО 21.01.2019 ИД ОД 04.03 ДО 31.03.2019 ( DAY DISCOUNT)

РЕЗЕРВАЦИИТЕ НАПРАВЕНИ СО EBD НЕ СЕ РЕФУНДИРААТ

10 % ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ БЕЗ ПРАВО НА РЕФУНДАЦИЈА НАПРАВЕНИ ПОД СЛЕДНИВЕ УСЛОВИ : ( NON REF )

-       ПОВЕЌЕ ОД 34 ДЕНА ПРЕД ПРСИТИГНУВАЊА ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 27.12 ДО 01.01.2019

-       - ПОВЕЌЕ ОД 20 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 22.12 ДО 26.12.2018 , ОД 02.01 ДО 05.01.2019

-       И ОД 01.02 ДО 03.03.2019

-       - ПОВЕЌЕ ОД 10 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ВО ПЕРИОД ОД 06.01 ДО 31.01.2019

-       -ПОВЕЌЕ ОД 5 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ВО ПЕРИОД ОД 04.03 ДО 01.04.2019

EBD И DAY DISCOUNTS СЕ КОМБИНИРААТ

DAY DISCOUNT И NON REF СЕ КОМБИНИРААТ

EBD И NON REF НЕ СЕ КОМБИНИРААТ

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД