Пребарување

Внесете клучни зборови:

Велигден 2019

Zdravec 4* - Велинград

Zdravec 4* - Велинград

ХОТЕЛ ЗДРАВЕЦ 4*

Цените се валидни за период на престој : 26.04-29.04.2019

Тип на сместување 3 ПП 4 ПП
Еднокреветна соба 144 € 192 €
Двокреветна соба – ЕКО   (2+0) 144 € 192 €
Двокреветна соба – ЛУКС (2+2) 159 € 212 €
Двокреветна соба – ВИП    (2+2) 171 € 228 €

 

Дополнителни услови :

Цените се по лице и вклучуваат :