Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

*АНТАЛИЈА СО ПОПУСТИ ДО -50% ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ*

<span class="blink_me">*АНТАЛИЈА СО ПОПУСТИ ДО -50% ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ*</span>

Aвионски пакет аранжмани до Анталискиот - Медитерански брег со директни летови од Скопје. Резервирајте на време и искористете големи Early Booking попусти за рани резервации. Следете ја нашата понуда редовно за најактуелните цени, понуди, промоции, "First Minute" или "Last Minute" акции! 

Побарајте ценовник на 02/3232234, 235 или на емаил: info@newwaysoftravel.com.mk

*АНТАЛИЈА СО ПОПУСТИ ДО -50% ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ*" /> *АНТАЛИЈА СО ПОПУСТИ ДО -50% ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ*" />

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: