Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ ДО ДЕСТИНАЦИЈА ИНФОРМАЦИИ, ЦЕНИ И РЕД НА ВОЗЕЊЕ

АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ ДО ДЕСТИНАЦИЈА
ИНФОРМАЦИИ, ЦЕНИ И РЕД НА ВОЗЕЊЕ

ПСАКУДИА И ТОРОНИ

СИТОНИЈА / Торонеос

Автобуски превоз за СИТОНИЈА
секоја недела, од 24.мај до 27.септември


НАПОМЕНИ:
  • Цените во табелата се однесуваат, за превоз на патници до дестинациите во термините за сезона Лето 2020 година во Грција и истите се во согласност, со објавените програми во туристичка понуда.
  • Цените во табелата за деца (chd) се однесуваат за превоз на деца на возраст од 2-12 год.
  • RT - повратен билет, OW - билет во една насока.
  • Агенцијата го задржува правото на организација и реализација на превозот, согласно бројот на патници потребен за реализација на аранжманите. Во случај на недоволен број на патници, можно е откажување на некои термини во превозот, со благовремено известување согласно Општите услови за патување на СКТМ 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: