Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ ДО О.БИЧ, ЛЕПТОКАРИА И Н.ПОРИ ПИЕРИА ИНФОРМАЦИИ, ЦЕНИ И РЕД НА ВОЗЕЊЕ

АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ ДО О.БИЧ, ЛЕПТОКАРИА И Н.ПОРИ ПИЕРИА
ИНФОРМАЦИИ, ЦЕНИ И РЕД НА ВОЗЕЊЕ

Автобуски превоз за ПИЕРИЈА
секоја недела, од 24.мај до 27.септември


 
НАПОМЕНИ:
  • Цените во табелата се однесуваат, за превоз на патници до дестинациите во термините за сезона Лето 2020 година во Грција и истите се во согласност, со објавените програми во туристичка понуда.
  • Цените во табелата за деца (chd) се однесуваат за превоз на деца на возраст од 2-12 год.
  • RT - повратен билет, OW - билет во една насока.
  • Агенцијата го задржува правото на организација и реализација на превозот, согласно бројот на патници потребен за реализација на аранжманите. Во случај на недоволен број на патници, можно е откажување на некои термини во превозот, со благовремено известување согласно Општите услови за патување на СКТМ.

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: