Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ ДО ПАРГА И ВРАХОС ИНФОРМАЦИИ, ЦЕНИ И РЕД НА ВОЗЕЊЕ

АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ ДО ПАРГА И ВРАХОС
ИНФОРМАЦИИ, ЦЕНИ И РЕД НА ВОЗЕЊЕ

Термини за превоз

ноќевања

11.07.2021

7

18.07.2021

7

25.07.2021

7

01.08.2021

7

08.08.2021

7

15.08.2021

7

22.08.2021

7

29.08.2021

7

05.09.2021

7

12.09.2021

7

19.09.2021

7

Цена за превоз Парга и Врахос:

 

 

Место и време на поаѓање:
- Скопје 00.30 ч. Холидеј Ин
- Велес 01.00 ч. бензинска пумпа Мак Оил (Мотел Македонија)
- Неготино 01.30 ч. бензинска пумпа Макпетрол
- Смоквица 01.45 ч. бензинска пумпа BWO петрол
- Гевгелија 02.00 ч. бензинска пумпа Шимов или граничен премин

 

Секој патник има обврска и е задолжен да води грижа за важноста и исправноста на патните исправи, поради кои НЕ можe да се откаже аранжманот или да се промени термин на резервацијата

Ø Во услови на Ковид 19, превозот ќе се организира и реализира согласно актуелните мерки и протоколи за вршење на внатрешен и меѓународен превоз.

Ø За време на патувањето ќе бидат запазени сите протоколи, задолжителна дезинфекција при влез во автобус, одржување на дистанца на патници кои не патуваат заедно.

Ø При влез во автобус задолжително е мерење на телесна температура на секој од патниците, во случај на покачена телесна температура лицето нема да може да патува согласно протоколите и препораките за меѓународен сообраќај.

Ø За време на патувањето во автобус задолжително е носење заштитна маска со која се покрива устата и носот

Ø Патниците за време на патувањето се должни да ги почитуваат во целост актуелните мерки за претпазливост и безбедност како и инструкциите од пратителот на патувањето.

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: