Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

Анталија лето 2020

Анталија лето 2020

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2020 е во продажба.
Чартер летовите се поставени двапати во неделата, односно секој понеделник (Corendon) и четврток (Sun Express), со комбинации од 7 / 10 / 11 / 14 дена престој. 

frame src="https://savatours-mk.com/partner/31" style="width: 100%; border:0; padding:0; margin:0; height: 700px;">

Првиот чартер лет е поставен на на 20.07.2020 година, а последниот на 17.09.2020.

Ве информираме за некои детали кои се основни за време на патувањето и престојот Турција, која официјално ја укина рестрикцијата за влез на странци во земјата.

По слетување на авионите на аеродромите, пред пасошката контрола патниците ќе поминуваат здравствена контрола.

Само оние кај кои има сомнеж за здравствената состојба ќе бидат тестирани за Covid-19 (PCR test).

Тестот нема да биде на терет на патникот, туку ќе биде на трошок на Република Турција.

Во случај патникот да е позитивен, грижата за него ја превзема Министерството за здравство на Република Турција.

Побарајте ценовник на 02/3232234, 235

info@newwaysoftravel.com.mk