Пребарување

Внесете клучни зборови:

НОВА ГОДИНА 2021

АНТАЛИЈА

АНТАЛИЈА

 

 

 

 

 

АНТАЛИЈА СО АВИОН – 5 ДЕНА / 4 НОЌИ

LIMAK LARA DELUXE  Lara 5* AI – Std room

За резервации направени до 30.11.

299 еур

 

Прво дете 2-14.99 год плаќа 99 еур

Второ дете 07-14.99 плаќа 219 еур

Задолжителна Новогодишна вечера

 

60 еур

 Деца 2-11.99 год-38 еур

(Во друга сала)

DELPHIN IMPERIAL Lara 5*UAI - Sup.Std LV

Доплата за  Sup.Std SSV – 4 еур по лице на ден

За резервации направени до 30.11.

349 еур

 

Прво дете 2-6.99 год плаќа 99 еур

Второ дете 07-14.99 плаќа 239 еур

Задолжителна Новогодишна вечера

 

65 еур

Деца до 11.99 год ако го користат главниот ресторан- бесплатно, Гала салонот со род. плаќаат целосен износ

ROYAL SEGINUS HOTEL Lara 5*UAI-Sup.std LV

Доплата за  Sup.Std SV – 4 еур по лице на ден

За резервации направени до 24.11

359 еур

 

Прво дете 2-9.99 год плаќа 99 еур

Второ дете 02-9.99 плаќа 245 еур

Задолжителна Новогодишна вечера

85 еур

 Деца 2-11.99 год - 49 еур

(Во друга сала)

LARA BARUT COLL.Lara 5*UAI-Sup.room garden

Доплата за Deluxe SSV – 4 еур по лице на ден

За резервации направени до 31.12

 

379 еур

 

Прво дете 2-10 год плаќа 99 еур

Прво дете 10-12.99 год плаќа 259 еур

 

НЕзадолжителна Новогодишна вечера

65 еур

 Дете 0-9.99 год – бесплатно

Дете 10-12.99 год – 40 еур

(Во друга сала)

IC HOTELS GREEN PALACE Lara 5*AI-Std.room ROH

Нема организирана НГ вечера

279 еур

Прво дете 2-11.99 год плаќа 99 еур

OZ HOTELS ANTALYA RESORT&SPA 5* BB Lara –Dbl

Доплата за Полупансион – 5 еур на ден

Доплата за Полн Пансион + - 10 еур на ден

Нема организирана НГ вечера

229 еур

Трето лице плаќа 199 еур

ЛЕТ СО ТУРКИШ: 30.12.ТК1004 Од Скопје 09:05 – Во Истанбул 12:45, ТК2432 Од Истанбул 16:30, Во Анталија 18:05

                               03.01.ТК2417 Од Анталија 16:25 – Во Истанбул18:05, ТК1005 Од Истанбул 20:10, Во Скопје 19:50

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Во цената се вклучени следниве услуги

 

  • Авио билет: Скопје-Истанбул-Анталија-Истанбул-Скопје
  • Организиран трансфер: аеродром-хотел-аеродром
  • 4 ноќевања во одбраниот хотел на база  Ултра Се вклучено
  • Организација на патувањето

 

Во цената не се вклучени следниве услуги:

 

  • Аеродромски такси 171 еур
  • Новогодишна свечена вечера
  • Факултативни излети
  • Патничко и здравствено одигурување

 

Важна напомена:

За овој аранжман важат општите услови на патување

 

 

 

 

 

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: