Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2020/2021

Апартмани Сончеви Врвови Копаоник - Србија Зима 2019 / 2020

Апартмани Сончеви Врвови
Копаоник - Србија
Зима 2019 / 2020
Сончеви Врвови – Конаци Маглич, Ангела, Козник, Јелац
ЦЕНОВНИК  ЗИМА 2019/2020
Вид на апартман    Студио 2+1   
(1-4 лица)
Апартман 2+2 
Две одвоени соби и дневен престој (1-6 лица)
Период Наем по ноќ: за 3, 4, 5 и 6 ноќи      Наем на   7 ноќи Наем по ноќ: за 3, 4, 5 и 6 ноќи      Наем на   7 ноќи
19.11. - 05.12. 50 308 72 473
05.12. - 08.12. 109 495 149     Акција 7=5  743
08.12. - 12.12. 55 / 88 /
12.12. - 15.12. 109 / 149 /
15.12.- 22.12. 55 Акција  7=5  275 105 Акција 7=5  523
22.12. - 29.12. 99  Акција 7=6   578 154 Акција 7=6  924
29.12. - 05.01. 165 1.040 / 1.430
05.01. - 12.01. 94 550 / 996
12.01.-19.01. / 715 / 996
19.01. - 26.01. / 627 / 968
26.01. - 02.02. 105 715 / 1.155
02.02. - 16.02. / 924 / 1.386
16.02. - 23.02. / Акција 7=6   726 / 1.001
23.02. - 01.03. / Акција 7=6   655 / 1.040
01.03. - 08.03. / 715 / 1.117
08.03. - 15.03. / Акција 7=5    495 / 1.040
15.03. - 22.03. 74 Акција 7=5   363 116 Акција 7=5     550
22.03. - 29.04. 39 Акција 7=5   193 / Акција 7=5     468
 
- Ценовникот важи за период од 19.11.2019.-29.04.2020.
- Цените се изразени во EUR по апартман, по ноќ (за наведениот број на лица)
- За престој помал 3 ноќевања, цената се зголемува за 30%
- Check-in: од 14h (доколку има можност од 12h,)
- Check-out: до 10h.
 
Гостите имаат попуст:
- 20% за ски школата со лиценацирани инструктори
- 20% за изнајмување на ски опремата
Цената вклучува:
- Наем на апартманот
- Завршно чистење, струја, вода, греење, постелина, wi-fi, кабловска TV
- Користење на ски гардеробер
Цената не вклучува:
- Туристичка такса по лице по ден: 1 евро по лице
Услови на плаќање:
- При правење на резервација, уплата од најмалку 30%
- Гостите туристичката такса ја плаќаат на рецепцијa
- Во случај на промена цената, таа е гарантирана само доколку е уплатена целосната сума, во спротивно се гарантира само износот на авансот кој е уплатен.
Услови при откажување и промена на терминот на резервација:
- Резервацијата за сместување која е уплатена во целост, важи до 23:59 h на денот на доаѓање
- 10% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена ако резервацијата се откаже или се промени терминот на патување од 44 до 30 дена пред почетокот на аранжманот.
- 30% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена ако резервацијата се откаже или се промени терминот на патување од 29 до 15 дена пред почетокот на аранжманот.
- 80% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена ако резервацијата се откаже или се промени терминот на патување од 14 до 07 дена пред почетокот на аранжманот.