Пребарување

Внесете клучни зборови:

# ДОМА СИ Е ДОМА

Аурора Ресорт и СПА

Аурора Ресорт и СПА

 

 

 

 

 

 

 

Почуствувајте ја магијата на Есента!

ЕСЕНСКА ПРОМОЦИЈА 

 Ноќевање со појадок 

 Тип на соба

 Цена по лице по ден во двокреветна соба за минимум 3 ноќевања

 Супериор

33€ / 2.046,ооМКД

Делукс / Џуниор Свит 

37€ / 2.294,ооМКД

 Апартман / Арт Студио

 45€ / 2.790,ооМКД

 Вила Апартман

 

(цена по соба)

 125€ / 7.750,ооМКД

Промоцијата важи за работни денови (Недела до Четврток)

-20% попуст за трето лице во соба

*** Цените се изразени во Евра а плаќањето е исклучиво во денари по курс од 62,00 денари за 1 Евро;
*** Цените не вклучуваат осигурување и туристичка такса за престој (45 денари од лице по ноќевање за возрасен односно 5 денари по лице за деца до 12 години). Овој износ се плаќа на рецепција во хотелот;
*** Политика за сместување на деца е во согласност со правилата за овој пакет:
- 1 дете на возраст до 02.99 год + 1 дете од 3-11.99год. - бесплатно при престој на база ноќевање со појадок;
- 2 дете на возраст од 3 до 11.99 години плаќа 50% од цената за возраен;
- дете над 12 години плаќа 80% од цената за возрасен (се пресметува како 3-то возрасно лице во соба);
*** За резервација потребна е авансна уплата од 50% од вкупната цена на аранжманот. Останатиот дел се доплаќа најдоцна 5 дена пред пристигнување;
*** Политика за откажување на резервацијата:
- 10 дена пред пристигнување - бесплатно;
- 10 до 5 дена пред датумот на пристигнување има задолжување од 50% од вкупната цена;
- 5 дена или покасно - се наплаќа целата сума на пакетот.
*** Влез во СПА центарот и користење сите негови содржини на деца под 10 години не е препорачливо. За деца од 10 до 12 год, придружба на родител е неопходна и е дозволено само користење на внатрешниот базен;
***Пакетот не важи за државни празници.

Фамилијарен пакет

Цена по ноќ за 2 лица + 2 деца (0-11.99год.) / Лесен полн пансион (појадок+лесен ручек+вечера)

Тип на соба / број на ноќевања

2 – 3 ноќевања

4-6 ноќевања

7 + ноќевања

Џуниор Свит или Делукс соба

124€ / 7,688мкд

118€ / 7,316мкд

110€ / 6,820мкд

***Пакетот не важи за државни празници
***Пакетот важи за престој 01.06 - 20.12/ 2020

Сместување: максимум 2 лица + 2 деца (0-11.99год) или 3 лица + 1 дете (0-11.99год)

3то возрасно лице – доплата од 40 евра од вечер

** Цените се изразени во Евра а плаќањето е исклучиво во денари по курс од 62,00 денари за 1 Евро;
*** Цените не вклучуваат осигурување и туристичка такса за престој (45 денари од лице по ноќевање за возрасен односно 5 денари по лице за деца до 12 години). Овој износ се плаќа на рецепција во хотелот;
*** Политика за сместување на деца е во согласност со правилата за овој пакет:
- дете над 12 години плаќа 40 евра од вечер (се пресметува како 3-то возрасно лице во соба);
*** За резервација потребна е авансна уплата од 50% од вкупната цена на аранжманот. Останатиот дел се доплаќа најдоцна 5 дена пред пристигнување;
*** Политика за откажување на резервацијата:
- 10 дена пред пристигнување - бесплатно;
- 10 до 5 дена пред датумот на пристигнување има задолжување од 50% од вкупната цена;
- 5 дена или покасно - се наплаќа целата сума на пакетот.
*** Влез во СПА центарот и користење сите негови содржини на деца под 10 години не е препорачливо. За деца од 10 до 12 год, придружба на родител е неопходна и е дозволено само користење на внатрешниот базен;
***Пакетот не важи за државни празници.

Екстра поволен пакет

3 дена / 2 ноќевања на база полу пансион + СПА

Тип на соба

Цена по лице

Доплата за викенд

(По лице / од вечер)

Супериор соба

89€ / 5.518,ооMKD

10€ / 620,ooMKD

Делукс / Џуниор Свит

99€ / 6.138,ооMKD

Апартман / Арт Студио

115€ / 7.130,ооMKD

*понудата не важи за државни празници;
*понудата важи за периодот 01.06 - 20.12 / 2020

-20% попуст за трето лице во соба

*** Цените се изразени во Евра а плаќањето е исклучиво во денари по курс од 62,00 денари за 1 Евро;
*** Цените не вклучуваат осигурување и туристичка такса за престој (45 денари од лице по ноќевање за возрасен односно 5 денари по лице за деца до 12 години). Овој износ се плаќа на рецепција во хотелот;
*** Политика за сместување на деца е во согласност со регуларните правила на хотелот:
- дете на возраст до 2.99 год бесплатно;
- дете на возраст од 3 до 11.99 год. плаќа 10 евра;
- второ дете на возраст од 3 до 11.99 год. плаќа 50% од цената за возрасен (важи за Делукс, Џуниор Свит и Апартман тип на соби);
- дете над 12 години плаќа 80% од цената за возрасен (се пресметува како 3-то возрасно лице во соба);
*** За резервација потребна е авансна уплата од 50% од вкупната цена на аранжманот. Останатиот дел се доплаќа најдоцна 5 дена пред пристигнување;
*** Политика за откажување на резервацијата:
- 10 дена пред пристигнување - бесплатно;
- 10 до 5 дена пред датумот на пристигнување има задолжување од 50% од вкупната цена;
- 5 дена или покасно - се наплаќа целата сума на пакетот.
*** Влез во СПА центарот и користење сите негови содржини на деца под 10 години не е препорачливо. За деца од 10 до 12 год, придружба на родител е неопходна и е дозволено само користење на внатрешниот базен;