Пребарување

Внесете клучни зборови:

Еднодневни екскурзии во Македонија

Битола

Битола

ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО:
07:00 ч. Поаѓање од Скопје од паркингот спроти хотел Холидеј Инн.
10:00 ч. Пристигнување во Прилеп, разглед на градот и Маркови кули.
11:30 ч. Пристигнување во Битола , прошетка по Широк Сокак и разглед на градот: Саат Кулата, црквите Св. Димитриј и Св. Богородица. Турата продолжува кон Хераклеа.
18:00 ч. Поаѓање назад кон Скопје.


Цена на аранжманот: 650,00 мкд
термин: 14.03.2020


ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО: 
- Автобуски превоз на дадена релација
- Придружник на патувањето 
 
НАПОМЕНА:
- За реализација на аранжманот, потребен е миниум од 50 патници
- За овој аранжман важат општите услови на патување на СКТМ 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: