Пребарување

Внесете клучни зборови:

ПРОМОТИВНИ ПОНУДИ

ВЕНЕЦИЈА со авион

ВЕНЕЦИЈА со авион

 

 

 

 

 

индивидуална програма

 

 

13.02                                     Скопје Венеција

Полетување од Скопје за Венеција во 13.10ч. По слетувањето организиран трансфер до хотел. Сместување. Ноќевање.

14.02                         Венеција

Појадок. Слободен ден за индивидуални разгледи и прошетки. Ноќевање.

15.02                         Венеција

Појадок. Слободен ден за индивидуални разгледи и прошетки. Ноќевање.

16.02                         Венеција

Појадок. Слободен ден за индивидуални разгледи и прошетки. Ноќевање.

17.02                         Венеција - Скопје

Појадок. Организиран трансфер до аеродром. Полетување кон Скопје во 15.35ч.

 

Предлог хотели:

Хотел Ute 3* во Лидо Ди Јесоло

Хоел Da Bepi 3*во Лидо Ди Јесоло

 

*На Ваше барање може да се подготви понуда и за други хотели.

 

Цена на аранжманот 365 евра

ограничен број на места

 

ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ Е ВКЛУЧЕНО:

ü  Авионски превоз на релација Скопје-Венеција-Скопје

ü  Аеродромски такси

ü  Организиран трансфер аеродром-хотел-аеродром

ü  Сместување во хотел на база 3 ноќевања со појадок 

ü  Рачен багаж (1 торба до 10 кг. со димензии 40х30х20см)

 

ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ Е ВКЛУЧЕНО:

Ø  Доплата за чекиран багаж

Ø  Туристичка такса

Ø  Влезници во локалитетите, карти за локален превоз

Ø  Патничко – здравствено осигурување

 

 

Напомена:
-За резервација потребно е уплата од 50%, доплата 10 дена пред поаѓање.

-Плаќањето е исклучиво во денарска против вредност по курс 1 евро = 62,00 денари.

-Патната исправа треба да е валидна минимум 3 месеци по завршувањето на аранжманот. Валидноста на патните исправи се обврска на патниците.

 

-За овој аранжман важат општите услови за патување.