Пребарување

Внесете клучни зборови:

2024

ДОМЕНИКАНСКА РЕПУБЛИКА 07.03-18.03.2024

ДОМЕНИКАНСКА РЕПУБЛИКА 
07.03-18.03.2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Откривајќи ја Америка, Колумбо не бил свесен дека го открил сјајот на Карибите. Првата точка при откривање на Латинска Америка е токму Домениканска Република. Главен град на островот е Санто Доминго, но во очите на туристите е секогаш истиочниот дел и градот Пунта Кана. Рајски плажи и луксузни хотели е прво нешто што ќе Ви падна не ум кога ќе помислите на Доменикана. Но, оваа дестинација ги задоволува епитетите на секој човек. Прекрасна храна, пливање со делфини, возење на мотори, хациенди со шеќерна трска, тутун или кафе, па дури и доколку се одлучите да планинарите, тука се највисоките врвови на карибите.


07.03.2024 | СКОПЈЕ-ФРАНКФУРТ-ПУНТА КАНА

Пријавување на аеродромот во Скопје, за летот кон Франфкурт во 06:45 часот. Слетување во Франкфурт во 09:10 часот. Поврзаниот лет кон Пунта Кана е во 10:45 часот. Пристигнување во Пунта Кана во 16:05 часот локално време. По завршување на пасошка и царинска контрола, со организиран приватен трансфер се упатувате кон хотелот Green Coast Hotel 3*, со појадок. Ноќевање.

 

08-16.03.2024 | ПУНТА КАНА

Слободни денови за уживање на еден од најезготичните острови во светот. Ноќевање.

 

17.03.2024 | ПУНТА КАНА-ФРАНКФУРТ

Појадок и одјавување од хотелот. Во однапред договорено време, следува организиран приватен трансфер до аеродромот во Пунта Кана за летот кон Франкфурт 16:55 часот.

 

18.03.2024 | ФРАНКФУРТ-СКОПЈЕ

Пристигнување во Франкфурт во 07:05 часот.  Поврзаниот лет кон Скопје е во 11:50, а пристигнувањето во 14:00 часот.

 

ПАКЕТ ЦЕНА ПО ЛИЦЕ ВО ДВОКРЕВЕТНА СОБА: 1990

 

Пакет цената е изразена по лице во двокреветна соба, при што истата вклулува:

 

Пакет цената НЕ вклучува:

 

Напомени:

 

Општи информации за дестинацијата

// $(".covid19").on('click', function() { // $(".covid19").fadeOut().remove(); // });