Пребарување

Внесете клучни зборови:

Дубаи 2020/21

ДУБАИ ВО МЕСЕЦ МАРТ 15 2021

ДУБАИ ВО МЕСЕЦ МАРТ 15 2021

 

 

 

 

 

 

 

Програма на патувањето

1 ден (15.03.2021) СКОПЈЕ-ИСТАНБУЛ

Пријавување на аеродромот во Скопје 3 часа пред предвидениот лет кон Истанбул во 20:40 часот со авиокомпанијата Turkish Airlines. Слетување на аеродромот во Истанбул во 00:15 часот.
2
ден (16.03.2021) ИСТАНБУЛ-ДУБАИ

Полетување кон Дубаи во 01:30 часот. Слетување на аердромот во Дубаи во 07:00. По завршување на царински и пасошки формалности, следува организан трансфер до хотелот Grand Excelsior Al Bаrsha 4*, во туристичката област Ал Барша. Пријавување во хотелот е во 15:00 локално времен. Ноќевање.

3-6 ден (17.03-20.03.2021) ДУБАИ

Слободен ден за индивидуални активности или факултативни излети препорачани од нашата агенција. Ноќевање.
7 ден (21.03.2021) ДУБАИ-ИСТАНБУЛ

Рано одјавување од хотелот и организиран трансфер до аеродромот во Дубаи, за летот кон Истанбул во 08:40 часот, со авиокомпанијата Turkish Airlines. Слетување во Истанбул во 12:45 часот. Слободно време за уживање во содржините на аеродромот во Истанбул, се до летот кон Скопје во 20:20 часот. Слетување во Скопје во 19:45 часот.

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ ПО ЛИЦЕ: 619

ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ Е ВКЛУЧЕНО:

 • Авио билет на релација Скопје-Истанбул-Дубаи-Истанбул-Скопје со авиокомапнијата Turkish Airlines;
 • 5 ноќевања во хотел Grand Excelsor Al Barsha 4*;
 • Трансфер на релација аеродром-хотел-аеродром во Дубаи;
 • 24/7 подршка од страна на агентите на New Ways of Travel;


ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ Е ВКЛУЧЕНО:

 • Виза за влез во Дубаи: 110 (патна исправа со валидност од минимум 6 месеци);
 • Негативен PCR тест за Ковид 19 (48 часа пред лет);
 • Патничко осигурување – информации во агенција;
 • Факултативни излети – информации во агенција;
 • Туристичка такса која се плаќа директно во хотелот на рецепција.

НАПОМЕНИ

 • Наведената пакет цена е моментална и предмет на промена, во зависност од слободните места на авиокомпанијата;
 • Резервација се гарантира исклучиво со уплата на 100% од вредноста на аранжманот;
 • Рок на за поднесување на визи е најмалку 7 дена пред терминот на патување;
 • Њу Вејс оф Травел има право на промена на цената на аранжманот, во случај на промена на цената на авионските билети, како и цената на хотелите.