Пребарување

Внесете клучни зборови:

Мај 2021

ДУБАИ ВО МЕСЕЦ МАЈ 2021 Авио билет од Скопје + 5 ноќевања во Hotel Grand Excelsior Al Barsha 4+ трансфер

ДУБАИ ВО МЕСЕЦ МАЈ 2021
Авио билет од Скопје + 5 ноќевања во Hotel Grand Excelsior Al Barsha 4+ трансфер

 

 

 

 

ПРОГРАМА


1 ден (23.05.2021) СКОПЈЕ-ИСТАНБУЛ

Пријавување на аеродромот во Скопје 3 часа пред предвидениот лет кон Истанбул во 20:40 часот со авиокомпанијата Turkish Airlines. Слетување на аеродромот во Истанбул во 23:25 часот.

2 ден (24.05.2021) ИСТАНБУЛ-ДУБАИ

Полетување кон Дубаи во 00:25 часот. Слетување на аердромот во Дубаи во 05:50. По завршување на царински и пасошки формалности, следува организан трансфер до хотелот Grand Excelsior Al Bаrsha 4*, во туристичката област Ал Барша. Пријавување во хотелот е во 15:00 локално време. Ноќевање.

3-5 ден (25.05-07.05.2021) ДУБАИ

Слободен ден за индивидуални активности или факултативни излети препорачани од нашата агенција. Ноќевање.

6 ден (28.05.2021) ДУБАИ-ИСТАНБУЛ

Појадок во хотел. Одјавување во хотел  според политика на хотелот. Багажот ќе Ви биде оставен на безбедно место во хотел, до времето предвидено за организиран трансфер до аеродромот во Дубаи.

 

7 ден (29.05.2021) ДУБАИ-ИСТАНБУЛ-СКОПЈЕ

Летот кон Истанбул е во 02:00 часот, а слетувањето во 05:35 часот. Летот кон Скопје е предвиден во 07:35 часот, а слетувањето на аеродромот во Скопје е во 08:05 часот.

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ ПО ЛИЦЕ: 619

ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ Е ВКЛУЧЕНО:

ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ Е ВКЛУЧЕНО:

НАПОМЕНИ

newwaysoftravel Превземи целосна понуда