Пребарување

Внесете клучни зборови:

Дубаи 2020/21

ДУБАИ ВО МЕСЕЦ ФЕБРУАРИ 18 2021

ДУБАИ ВО МЕСЕЦ ФЕБРУАРИ 18 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Авио билет од Скопје + 5 ноќевања

во Hotel Grand Excelsior Al Barsha 4 + трансфер
Програм на патувањето

1 ден (18.02.2021) СКОПЈЕ-ИСТАНБУЛ

Пријавување на аеродромот во Скопје 3 часа пред предвидениот лет кон Истанбул во 20:40 часот со авиокомпанијата Turkish Airlines. Слетување на аеродромот во Истанбул во 00:15 часот.
2
ден (19.02.2021) ИСТАНБУЛ-ДУБАИ

Полетување кон Дубаи во 01:30 часот. Слетување на аердромот во Дубаи во 07:00. По завршување на царински и пасошки формалности, следува организан трансфер до хотелот Grand Excelsior Al Bаrsha 4*, во туристичката област Ал Барша. Пријавување во хотелот е во 15:00 локално времен. Ноќевање.

3-6 ден (20.02-23.02.2021) ДУБАИ

Слободен ден за индивидуални активности или факултативни излети препорачани од нашата агенција. Ноќевање.
7 ден (24.02.2021) ДУБАИ-ИСТАНБУЛ

Рано одјавување од хотелот и организиран трансфер до аеродромот во Дубаи, за летот кон Истанбул во 08:40 часот, со авиокомпанијата Turkish Airlines. Слетување во Истанбул во 12:45 часот. Слободно време за уживање во содржините на аеродромот во Истанбул, се до летот кон Скопје во 20:20 часот. Слетување во Скопје во 19:45 часот.

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ ПО ЛИЦЕ: 619

ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ Е ВКЛУЧЕНО:


ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ Е ВКЛУЧЕНО:

НАПОМЕНИ