Пребарување

Внесете клучни зборови:

Дубаи 2020/21

ДУБАИ – ПРОЛЕТ 2021 28.04-03.05.2021

ДУБАИ – ПРОЛЕТ 2021
28.04-03.05.2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ДУБАИ – ПРОЛЕТ 2021

28.04-03.05.2021

ПРОГРАМА


1 ден (28.04.2021) СКОПЈЕ-ИСТАНБУЛ-ДУБАИ

Пријавување на аеродромот во Скопје 3 часа пред предвидениот лет кон Истанбул во 09:05 часот, со авиокомпанијата Pegasus Airlines. Слетувањето е на аеродромот Sabiha Gokcen во Истанбул, во 11:25 часот. Слободно (транзит) време на аеродромот Sabiha. Летот кон Дубаи е 21:45 часот.

2 ден (29.04.2021) ДУБАИ

Слетување на аеродормот во Дубаи 03:15 часот. По завршување на пасошка и царинска контрола, следува организиран трансфер до хотелот во областа Ал Барша (Al Barsha). Сместување во хотел веднаш при пристигнувањето. Ден за одмор и релаксација. Ноќевање.

3-5 ден (30.04-02.05.2021) ДУБАИ

Слободни денови за индивидуални активности или предлог факултативни излето од страна на нашата агенција. Ноќевање.

6 ден (03.05.2021) ДУБАИ-ИСТАНБУЛ-СКОПЈЕ

Рано одјавување од хотелот, при што следува организиран трансфер до аеродромот во Дубаи. Летот кон Истанбул е во 04:50 часот, а слетувањето во 08:35 часот. Кратко транзит време до летот кон Скопје во 10:25 часот. Слетување на аеродромот во Скопје во 10:55 часто

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ ПО ЛИЦЕ: 665

ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ Е ВКЛУЧЕНО:


ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ Е ВКЛУЧЕНО:

 


НАПОМЕНИ

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: