Пребарување

Внесете клучни зборови:

2024

ДУБАИ - ГРАДОТ НА МОДЕРНОТО ВРЕМЕ 07.03-11.03.2024

ДУБАИ - ГРАДОТ НА МОДЕРНОТО ВРЕМЕ
07.03-11.03.2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ПРОГРАМА

07.03.2024 | СКОПЈЕ-ИСТАНБУЛ

Пријавување на шалтерите на аеродромот во Скопје, 2 часа пред предвидениот лет кон Истанбул во 20:45 часот. Пристигнување во Истанбул во 00:15 часот после полноќ.


08.03.2024 | ИСТАНБУЛ-СКОПЈЕ

Поврзаниот лет кон Дубаи е во 01:35 часот. Пристигнување во Дубаи во 06:55 часот. По завршување на царински и пасошки формалности, со организиран трансфер (приватен) се упатувате кон хотелот TIME Oak Hotel & Suites 4*, во областа Al Barsha. Сместување во хотел согласно политиките на истиот (по 14:00 часот). Слободен ден за индивидуални активности и прошетки. Ноќевање.

 

09-10.03.2024 | ДУБАИ

Слободни денови за индивидуални прошетки или предлог факултативни излети. Ноќевање.

 

11.03.2024 | ДУБАИ-ИСТАНБУЛ

Појадок во хотел. Одјавување од хотелот при што следува организиран трансфер до аеродром за летот кон Истанбул во 14:50. Пристигнување во Истанбул во 18:55 часот. Повразниот лет кон Скопје е во 20:25 часот, а пристигнувањето во 19:55 часот.

 

ПАКЕТ ЦЕНА ПО ЛИЦЕ: 749€

 

Пакет цената е изразена по лице во двокреветна соба, при што истата вклучува:

 

Пакет цената НЕ вклучува:

 

Напомени:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

newwaysoftravel Превземи целосна понуда   

// $(".covid19").on('click', function() { // $(".covid19").fadeOut().remove(); // });