Пребарување

Внесете клучни зборови:

ПРОМОТИВНИ ПОНУДИ

ДУБАИ - ГРАДОТ НА МОДЕРНОТО ВРЕМЕ 12.03-17.03.2023 28.04-03.05.2023

ДУБАИ - ГРАДОТ НА МОДЕРНОТО ВРЕМЕ
12.03-17.03.2023
28.04-03.05.2023

 

 

 

 

 

 

ПРОГРАМА

 

1 ден 12.03.2023 | БЕЛГРАД-ДУБАИ

Пријавување на шалтерите на Fly Dubai на аеродромот во Белград, 3 часа пред предвидениот директен лет кон Дубаи во 23:05 часот.

2 ден 13.03.2023
| ДУБАИ

Пристигнување во Дубаи во 07:25 часот. По завршување на пасошка и царинска контрола, со организиран трансфер се упатувате на разглед на Дубаи со локален водич, при што ќе ги посетите најубавите знаменитости на градот: Dubai Museum, Gold and Spice Souk,Jumeirah Beach Mosque, Jumeirah Open Beach, Burj Al Arab Hotel (надворешно), Souk Madinat Jumeirah, Palm Jumeirah, Atlantis Hotel (надворешно). Пристигнување во хотел. Сместување во хотел со вклучен појадок. Ноќевање.

 

3-5 ден 14.03-16.03.2023 | ДУБАИ

Слободни денови за индивидуални прошетки или предлог факултативни излети. Ноќевање.

 

8 ден 17.03.2023 | ДУБАИ-БЕЛГРАД

Појадок и одјавување од хотелот. Слободно време до предвидениот трансфер до аредромот во Дубаи за лет кон Белград во 18:55 часот. Пристигнување во Белград во 22:50 часот.

 

ПАКЕТ ЦЕНИ ПО ЛИЦЕ ВО ДВОКРЕВЕТНА СОБА

 

ХОТЕЛ

Тип на соба

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ

Golden Tulip Deira 4*

Superior Room

709€

Arabian Park Dubai 3*

King  Bedroom

675

Ramada By Wyndham Dubai Barsha Heights 4*

Standard Room

735

Fortune Grand Hotel 4*

Standard Room

759

Ibis Dubai Al Rigga 3*

Standard Room

740

Signature Hotel Al Barsha 4*

Superior Room

745

 

Пакет цената е изразена по лице во двокреветна соба, при што истата вклучува:

 

Пакет цената НЕ вклучува:

 

Напомени:

 

ПРОГРАМА

 

1 ден 28.04.2023 | БЕЛГРАД-ДУБАИ

Пријавување на шалтерите на Fly Dubai на аеродромот во Белград, 3 часа пред предвидениот директен лет кон Дубаи во 23:05 часот.

2 ден 29.04.2023
| ДУБАИ

Пристигнување во Дубаи во 07:25 часот. По завршување на пасошка и царинска контрола, со организиран трансфер се упатувате на разглед на Дубаи со локален водич, при што ќе ги посетите најубавите знаменитости на градот: Dubai Museum, Gold and Spice Souk,Jumeirah Beach Mosque, Jumeirah Open Beach, Burj Al Arab Hotel (надворешно), Souk Madinat Jumeirah, Palm Jumeirah, Atlantis Hotel (надворешно). Пристигнување во хотел. Сместување во хотел со вклучен појадок. Ноќевање.

 

3-5 ден 30.04-02.05.2023 | ДУБАИ

Слободни денови за индивидуални прошетки или предлог факултативни излети. Ноќевање.

 

8 ден 03.05.2023 | ДУБАИ-БЕЛГРАД

Појадок и одјавување од хотелот. Слободно време до предвидениот трансфер до аредромот во Дубаи за лет кон Белград во 18:55 часот. Пристигнување во Белград во 22:50 часот.

ПАКЕТ ЦЕНИ ПО ЛИЦЕ ВО ДВОКРЕВЕТНА СОБА

 

ХОТЕЛ

Тип на соба

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ

Golden Tulip Deira 4*

Superior Room

649€

Arabian Park Dubai 3*

King  Bedroom

649€

Ramada By Wyndham Dubai Barsha Heights 4*

Standard Room

679€

Atana Hotel 4*

Standard Room

710

Grand Millennium Dubai 4*

Standard Room

825

Signature Hotel Al Barsha 4*

Superior Room

720€

 

Пакет цената е изразена по лице во двокреветна соба, при што истата вклучува:

 

Пакет цената НЕ вклучува:

 

Напомени:

newwaysoftravel Превземи целосна понуда    newwaysoftravel Превземи целосна понуда