Пребарување

Внесете клучни зборови:

Дубаи 2020/21

ДУБАИ 20.05-26.05.2021

ДУБАИ 20.05-26.05.2021

 

 

 

 

 

ПРОЛЕТНО ПАТУВАЊЕ ВО ДУБАИ

20.05-26.05.2021

ПРОГРАМА

1 ден (20.05.2021) СКОПЈЕ-ИСТАНБУЛ

Пријавување на аеродромот во Скопје, 3 часа пред предвидениот лет кон Истанбул во 20:40 часот, со авикомпанијата Turkish Airlines. Пристигнување на аеродромот во Истанбул во 23:15 часот.


2 ден (21.05.2021) ИСТАНБУЛ-ДУБАИ

Поврзаниот лет кон Дубаи е во 00:40 часот, а пристигнувањето на интернационалниот аеродром во Дубаи е рано наутро во 05:55 часот. По завршување на пасошка и царинска контрола, следува организиран трансфер до хотел. Сместување според политиката на хотелот, по 15:00 часот локално време. Време за одмор и релаксација од летовите. Слободен ден за индивидуални прошетки. Ноќевање.

 

3-6 ден (22.05-25.05.2021) ДУБАИ

Слободни денови за индивидуални активности или предлог факултативни излето од страна на нашата агенција. Ноќевање.

 

6 ден (26.05.2021) ДУБАИ-ИСТАНБУЛ-СКОПЈЕ

Одјавување од хотелот околу полноќ претходниот ден, при што летот кон Истанбул е по полноќ во 02:05 часот, а пристигнувањето во 05:35 часот. Поврзаниот лет кон Скопје е во 07:25 часот, а пристигнувањето на аеродромот во Скопје во 07:45 часот.  

 

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ ПО ЛИЦЕ: 569


ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ Е ВКЛУЧЕНО:


ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ Е ВКЛУЧЕНО:

 


НАПОМЕНИ

newwaysoftravel Превземи целосна понуда   

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: