Пребарување

Внесете клучни зборови:

2024

ЖЕНЕВА 19.04-22.04.2024

ЖЕНЕВА 
19.04-22.04.2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Женева – или како што гласи нејзиното нејзиното официјално име: Кантон и Република Женева, е држава која прв пат се споменува во текстовите на Јулиј Цезар, а називот Кантон го добива во 1815 година. Денес, Женева е вториот град по големина (по Цирих) и најголемиот град во областа Романди, каде се зборува францускиот јазик. Бројот на жители брои околу 750.000, а според квалитетот на живот, овој град е на високото второ место во светот. Градското јадро е формирано околу Женевското езеро, кое е границата помеѓу 2 сосема различни средини. Стариот центар на градот и кривулестите улици се полни со објекти богати со историја, додека модерниот дел од градот блеска со модерни и деловни станбени згради. Женева е седиште на еден од најстарите универзитети во светот, а воедно и седиште на многу меѓународни институции и организации.

ПРОГРАМА

19.04.2024 | СКОПЈЕ-ЖЕНЕВА  

Пријавување на шалтерите на аеродромот во Скопје, 2 часа пред предвидениот лет кон Женева во 20:20 часот. Директен лет и пристигнување во Женева во 22:40 часот. По завршување на пасошка и царинска контрола, со организиран приватен трансфер се упатувате кон резервираниот хотел. Сместување во хотел. Ноќевање.

 

20-21.04.2024 | ЖЕНЕВА

Појадок во хотел. Слободни денови за индивидуални активности и прошетки или предлог факултативни излети од страна на агенцијата. Ноќевање.

 

22.04.2024 | ЖЕНЕВА-СКОПЈЕ

Појадок во хотел. Одјавување од хотелот. Слободно време до организираниот приватен трансфер до аеродромот во Женева, за директен лет кон Скопје во 17:45 часот. Приститгнување во Скопје во 20:00 часот.

 

 

ХОТЕЛ

ПАКЕТ ЦЕНА ПО ЛИЦЕ

Hotel Kliping 3*, Geneva

449€

Hotel Jade 3*, Geneva

449€

Ibis Geneve Centre Gare 3*, Geneva

459€

Hotel Auteuil 4*, Geneva

469€

Novotel Geneve Centre 4*, Geneva

529€

 

Пакет цената е изразена по лице во двокреветна/трокревена соба, при што истата вклучува:

 

Пакет цената НЕ вклучува:

 

Напомени:

newwaysoftravel Превземи целосна понуда   

// $(".covid19").on('click', function() { // $(".covid19").fadeOut().remove(); // });