Пребарување

Внесете клучни зборови:

Визи

КАНАДСКА ВИЗА СО БУГАРСКИ ПАСОШ Electronic Travel Authorization (eTA)

КАНАДСКА ВИЗА СО БУГАРСКИ ПАСОШ
Electronic Travel Authorization (eTA)

✔️Имено сите кои поседуваат ЕУ пасош ќе можат да патуваат во Канада со помош на барање за електронска дозвола за патување<div style='clear:both; padding:25px 0;'></div><div class='fb-like' data-href='https://www.newwaysoftravel.com.mk/канадска-виза-со-бугарски-пасош--electronic-travel-authorization--eta--визи-' data-layout='box_count' data-action='like' data-show-faces='true'> </div><iframe src=

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: