Пребарување

Внесете клучни зборови:

2023/24

КАРНЕВАЛ ВО РИО 12.02.2024

КАРНЕВАЛ ВО РИО 12.02.2024

 

 

 

 

 

 

 

Карневал во Рио де Жанеиро
Рио де Жанеиро - Сао Паоло

12 дена (10 ноќевања) - со авион и автобус
Поаѓање: 12 февруари 2024 / Враќање: 23 февруари 2024 година

ПОПУСТ ОД 100 € ПО ЛИЦЕ ЗА ПЛАЌАЊЕ 1 КАПАЦИТЕТИТЕ ЗА ПОНУДАТА ПРВАТА МИНУТА СЕ ПОЛНИ. НЕ ВАЖИ ЗА ДОПОЛНУВАЊЕТО ЗА ЕДИНСТВЕНА СОБА.

newwaysoftravel Превземи целосна понуда