Пребарување

Внесете клучни зборови:

НОВА ГОДИНА 2021

КИЕВ НОВА ГОДИНА

КИЕВ НОВА ГОДИНА

 

 

 

 

 

ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА
Директен лет од Скопје 
31.12.2020-03.01.2021  4 дена / 3 ноќи

Прослава на новогодишната ноќ на место каде што никогаш не сте биле e навистина одлична идеја а Киев, како еден од најстарите и најромантични градови во Источна Европа, е без сомнение вистинскиот избор.

Детали од лет
7W 792 31DEC SKPKBP 1250 1610
7W 791 03JAN KBPSKP 1050 1200


31.12.2020 / 1 Ден
Пристигнување на аеродромот во Скопје 3 часа пред лет. Полетување од Скопје во 12:50 часот и пристигнување во Киев во 16:10 часот. Трансфер до хотел. Сместување и ноќевање.

01-02.01.2021/ 2-3 Ден
Појадок. По појадокот слободно време за индивидуални активности.

03.01.2020 / 4 Ден
Појадок и трансфер до аеродром. Полетуање од Киев во 10:50 часот и пристигнување во Скопје во 12:00 часот.

ПАКЕТ ЦЕНА ПО ЛИЦЕ
415 ЕВРА / 25.730 мкд
Цената е по лице за сместување во стандард двокреветна соба

ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ Е ВКЛУЧЕНО:


ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ Е ВКЛУЧЕНО:

ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ И НАПОМЕНИ


УПЛАТА

ПРИГОВОРИ И ПОПЛАКИ
Во случај на неадекватно сместување или било кој друг проблем, се молат патниците за тоа веднаш да го известат одговорното лице на рецепцијата . Доколку проблемот не биде решен, веднаш треба за истиот да се извести ОРГАНИЗАТОРОТ НА ПАТУВАЊЕТО и уплатното место каде сте склучиле Договор за патување, за време на првиот ден од сместувањето и почетокот на овa програмa. Напоменуваме дека рекламации за кои агенцијата ќе дознае на последниот ден од престојот или по враќањето на патниците, истите нема да бидат земени во предвид или разгледани.
Ве молиме во случај на било каков инцидент (кражба, тепачка, сообраќајна незгода....), да се обратите на надлежните инситуции во земјата на престојот. Организаторот на патувањето единствено е задолжен да Ви помогне при посредување меѓу вас и надлежните институции. Составен дел од оваа програма се Општите услови на патување на организаторот на патувањето. За сите информации дадени усмено, агенцијата не сноси одговорност.

Уплатата се врши исклучиво во денарска противвредност (1EUR = 62 мкд).