Пребарување

Внесете клучни зборови:

8ми Декември 2020

Копаоник Ski Opening 04.12-06.12.2020

Копаоник Ski Opening
04.12-06.12.2020

 

 

 

 

 

04.12.2020 Скопје- Брзече- Копаоник
Состанок на групата во 04:00 часот на Дрво Декор. Поаѓање кон Kопаоник, пристигнување во Брзече-Копаоник во утринските часови. Сместување во хотел. www.kopaapartmani.co.rs. Опционално заминување за ски центарот Копаоник. Индивидуални активности и разновидни забави до попладневните часови. Враќање во Хотел.  Вечера. Ноќевање.

 

05.12.2020 Копаоник
ПојадокОпцинално заминување во центарот на Копаоник, можност за уживање во неговите природни  убавини,  љубителите на белиот спорт ќе уживаат и ќе ги користат удобностите на скијачкиот центар. Слободно време за кафе и ручек во познатите ресторани и салаши. Враќање во хотел во попладневните часови. Вечера. Ноќевање.

06.12.2020 Копаоник-Скопје
Појадок. По појадокот слободно време за индивидуални активности или опционално заминување кон скијачкиот центар. Во попладневните часови заминување за Македонија. Пристигнување во вечерните часови во Скопје.

 Цената ги вклучува следните услуги:

  Цената не вклучува:

Ski Pass – Kopaonik