Пребарување

Внесете клучни зборови:

Крстарења

Коста Диадема, 6 дена, 18.12.2023

Коста Диадема, 6 дена, 18.12.2023

 

 

 

 

 

 

6 дена од Сантос (Бразил)

БРОДКоста Диадема
ВРЕМЕТРАЕЊЕ6 дена
ПОАЃАЊЕ18.12.2023
ДЕТАЛИ ЗА МАРШРУТАТА Бразил
 

Детали за маршрутата 
Ден Датум Пристаниште Пристигнување Поаѓање
1 18-12 пон Сантос (Бразил) - 18:00 часот
2 19-12 вт Рио де Жанеиро (Бразил) 09:00 часот 18:00 часот
3 20-12 сред Крстарење - -
4 21-12 чет Итајаи (Бразил) 08:00 часот -
5 22-12 петок Итајаи (Бразил) - 18:00 часот
6 23-12 саб Крстарење - -
7 24-12 нед Сантос (Бразил) 07:00 часот -
18ДЕКЕМВРИ 2023 ГОДИНА 6ДЕНОВИ Бразил Коста Диадема од 1.398 евра за 2 возрасни лица по кабина + 11еур по лице на ден за напојници на бродот.