Пребарување

Внесете клучни зборови:

2024

КРСТАРЕЊЕ – ИТАЛИЈА, ФРАНЦИЈА (MSC ORCHESTRA) 20.04-24.04.2024

КРСТАРЕЊЕ – ИТАЛИЈА, ФРАНЦИЈА (MSC ORCHESTRA)
20.04-24.04.2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ПРОГРАМА

20/21.04.2024 | СКОПЈЕ-ТИРАНА-РИМ-ЏЕНОВА

Во пред полноќните часови, тргнување од Скопје кон Тирана со организиран превоз. Пристигнување на аеродромот во Тирана и пријавување за летот кон Рим во 05:35 часот. Пристигнување во Рим во 07:00 часот. Поврзаниот лет кон Џенова е во 09:25 часот. Пристигнување во Џенова во 10:30 часот. По завршување на пасошка и царинска контрола, со оргнизиран трансфер се упатувате кон пристаништето во Џенова. Слободно време до почекотот на пријавуњето на бродот за престојното крстарење во 18:00 часот. Ноќна пловидба Ноќевање.

 

22.04.2024 | КАН, ФРАНЦИЈА

Пристигнување во Кан во 08:00 часот. Слободно време за прошетки низ Кан или факултативни излети од бродот. Тргнување од Кан во 18:00 часот. Ноќна пловидба. Ноќевање.

 

23.04.2024 | ОЛБИА, САРДИНИЈА

Пристигнување во Олбија во 08:00 часот. Слободно време за прошетки низ Кан или факултативни излети од бродот. Тргнување од Кан во 18:00 часот. Ноќна пловидба. Ноќевање.

 

24.04.2024 | ЏЕНОВА

Пристигнување во Џенова во 08:00 часот. Слободно време за прошетки во Џенова, до организираниот трансфер до аеродром за летот кон Тирана во 22:10 часост. Приститнување во Тирана во 23:55 часот. Следува организиран трансфер до Скопје.

 

 

ПАКЕТ ЦЕНА ПО ЛИЦЕ ВО ДВОКРЕВЕТНА КАБИНА: 759

 

 

Пакет цената е изразена по лице, при што истата вклучува:

 

Пакет цената НЕ вклучува:

 

 

Напомени:

newwaysoftravel Превземи целосна понуда   

// $(".covid19").on('click', function() { // $(".covid19").fadeOut().remove(); // });