Пребарување

Внесете клучни зборови:

2024

Куба и Варадеро 19.03.2024.

Куба и Варадеро 19.03.2024.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Куба е исклучително атрактивна дестинација за сите народи во светот. Речиси се што ќе сретнат во Куба е исклучително. Богато минато во кое место рамо до рамо најдоа шпанските конквистадори, карипските пирати, црните робови, трговците од бел свет, американските магнати и мафијаши, домашните диктатори и револуционерите. Прекрасни градови чии градби честопати среќаваат успешни комбинации на различни стилови, меѓу кои особено се издвојува Хавана - во исто време метрополитска динамична и стара романтична - со својата колонијална архитектура. Кубанците се секогаш насмеани, пријателски расположени, добро информирани и образовани. Прават се за да ги изненадат и расположат бројните странци. Луксузна природа со долги песочни плажи прекриени со топлото, тиркизно сино море и бујна вегетација што ги краси парковите, градините и градините и го исполнува воздухот со ароматичен мирис. 

 

КУБА - ВАРАДЕРО И ХАВАНА 19.03.2024. 
(11 дена / 9 ноќевања) – со авион и автобус
Поаѓање: 19 март 2024 година / Враќање: 29 март 2024 година

FIRST MINUTE ПОПУСТ ОД 100 € ПО ЛИЦЕ ЗА УПЛАТА ДО 25 ДЕКЕМВРИ.

newwaysoftravel Превземи целосна понуда   

// $(".covid19").on('click', function() { // $(".covid19").fadeOut().remove(); // });