Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

ЛЕТО НА КЕФАЛОНИЈА 2021

ЛЕТО НА КЕФАЛОНИЈА 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ВИЛА АСТИР

Astir Studios 2*се наоѓаат на 10 метри од плажата во Порос. Центарот каде се лоцирани кафичите, рестораните и продавниците се наоѓа на 100 метри од објектот. Сите соби имаат клима (доплата на лице место). Објекот располага со студија кои се опремени со кујна. Сите соби имаат балкон, половина од собите гледаат на Јонското море, а половина на планината. На гостите им е овозможен пристап до WiFi интернет во заедничките простории на хотелот.

 

ХОТЕЛ МИХАЕЛА

Хотел Михаела располага со двокреветни и трокреветни студија. Сите соби имаат клима (доплата на лице место) мини фрижидер и Wi – Fi. Се наоѓа на 600 метри од центарот на градот и на 250 метри од плажа.

 

 

ВИЛА АЛЕКОС

Alekos Studios 2* се наоѓаат на 50 метри од центарот на градот во Порос и на 150 метри од градската плажа. Сите соби имаат клима (доплата на лице место). Објекот располага со студија кои се опремени со кујна. Сите соби имаат балкон.

се наоѓаат на 50 метри од центарот на градот во Порос и на 150 метри од градската плажа. Сите соби имаат клима (доплата на лице место). Објекот располага со студија кои се опремени со кујна. Сите соби имаат балкон.

Сместување Тип на соба

 

16.07-27.07

 

25.07-05.08 03.08-14.08 12.08-23.08 21.08-01.09

 

HOTEL MIHAELA 2*

 

1/3 стандард соба

1/ 2 стандард соба

259€

269€

279€

289€

279€

289€

279€

289€

259€

269€

 

ASTIR STUDIOS 2*

 

1/ 2 стд 269 € 289 € 289 € 289 € 269 €
ALEKOS STUDIOS 2*

1/5 апп

1/4 апп

1/3 стд

1/2 стд

249€

249€

249€

259€

279€

279€

279€

289€

279€

279€

279€

289€

279€

279€

279€

289€

249€

249€

249€

259€

 

 

Чудесните плажи на Кефалонија

Програма:

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: