Пребарување

Внесете клучни зборови:

2024

ЛИОН 13.04-16.04.2024

ЛИОН 
13.04-16.04.2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ПРОГРАМА

13.04.2024 | СКОПЈЕ-ФРАНКФУРТ-ЛИОН

Пријавување на шалтерите на аеродромот во Скопје, 2 часа пред предвидениот лет кон Франкфурт во 06:55 часот. Слетување во Франкфурт во 09:25 часот. Транзит време во Франкфурт до поврзаниот лет кон Лион во 12:55 часот. Пристигнувањ во Лион во 14:10 часот. По завршување на пасошка и царинска контрола, со организиран трансфер (30км) се упатувате кон резервираниот хотел во Лион. Сместување во хотел. Слободно попладне за одмор и прошетки низ градот. Ноќевање.

 

14-15.04.2024 | ЛИОН

Појадок во хотел. Слободни денови за индивидуални прошетки или предлог факултивни излети од страна на агенцијата. Ноќевање.

 

16.04.2024 | ЛИОН-ФРАНКФУРТ-СКОПЈЕ

Појадок и одјавување од хотелот. Во однапред договорено време, следува организиран приватен трансфер до ародромот во Лион (30км) за летот кон Франкфурт во 14:55 часот. Пристигнување во Франкфурт во 16:20 часот. Слободно транзит време на аеродромот во Франкфурт до поврзаниот лет кон Скопје во 19:50 часот. Слетување во Скопје во 22:05 часот.

 

 

 

 

 

ХОТЕЛ

ПАКЕТ ЦЕНА ПО ЛИЦЕ

Adagio Access Lyon Centre Université 3*

539€

Greet Hotel Lyon Confluence 3*

549€

Mercure Lyon Centre Beaux Arts 4*

629€

 

Пакет цената е изразена по лице во двокреветна соба, при што истата вклучува:

Пакет цената НЕ вклучува:

 

Напомени:

Агенцијата го задржува правото за промена на цената на пакет аранжманот, во случај на промена на набавната цена на авионските билети, хотелските капацитети и трансфер услугите, седо моментот на официјална потврда/резервација од страна на корисникот на услугата.

newwaysoftravel Превземи целосна понуда   

// $(".covid19").on('click', function() { // $(".covid19").fadeOut().remove(); // });