Пребарување

Внесете клучни зборови:

ПРОМОТИВНИ ПОНУДИ

Мајорка 2022 година. Понуда во Last minute Шпанија

Мајорка 2022 година. Понуда во Last minute Шпанија

 

 

 

 

 

 

 

 

ШПАНИЈА 2022 ГОДИНА - ДИРЕКТНИ ЛЕТОВИ
КОСТА БРАВА
ПОАЃАЊА ОД 23.06.-08.09.2022 год. НА 11.8 ДЕНА

Видео презнтација Коста Брава

МАЈОРКА
ПОАЃАЊА ОД 18.06.-10.09.2022 год. НА 11.8 ДЕНА

Видео презентација за Мајорка

ТЕНЕРИФЕ
ПОАЃАЊА: 06.09. или 16.06.2022 г. 9 ДЕНА, СО АВИОН

Превзетмете ја програмата во pdf

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: