Пребарување

Внесете клучни зборови:

Крстарења

Медитеран 7 дена, Коста Делизиоза Трст 30.12.2022 Трст 01.06.2023

Медитеран 7 дена, Коста Делизиоза
Трст 30.12.2022 Трст 01.06.2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 дена од Трст (Италија)

БРОД Коста Делизиоза
ВРЕМЕТРАЕЊЕ7 дена
ПОАЃАЊЕ 30.12.2022
ДЕТАЛИ ЗА МАРШРУТАТА Италија, Хрватска, Црна Гора, Грција
ен Датум Пристаниште Пристигнување Поаѓање
1 30-12 П Трст (Италија) - 17:00 часот
2 31-12 саб Сплит (Хрватска) 08:00 часот 17:00 часот
3 01-01 Нед Котор (Црна Гора) 08:00 часот 13:30 часот
4 02-01 пон Катаколон / Олимпија (Грција) 12:00 часот 18:00 часот
5 03-01 вт Пиреја/Атина (Грција) 09:00 часот 18:00 часот
6 04-01 сред Крстарење - -
7 05-01 чет Бари (Италија) 07:00 часот 13:30 часот
8 06-01 П Трст (Италија) 09:00 часот -