Пребарување

Внесете клучни зборови:

# ДОМА СИ Е ДОМА

Молика хотел, Пелистер

Молика хотел, Пелистер

 

 

 

 

 

 

 

Најсвечените мигови во пресрет на Новата 2021 година поделете ги со своите најблиски и најмили во хотелот Молика на Пелистер , сместен во прегратките на најубавиот зимско планински центар во Македонија – Националниот Парк Пелистер , Битола. Дозволете, ние да се погрижеме за Вашето празнично расположение во деновите исполнети со радост и благосостојба.
За дочекот на Новата 2021 година хотелот Молика ги нуди:


Новогодишен аранжман на база 5 ( пет ) полни пансиони    199 euro

Новогодишен аранжман на база 4 (четири) полни пансиони 179 euro

Новогодишен аранжман на база 3 ( три ) полни пансиони  149 euro

Новогодишен аранжман на база 2 ( два ) полни пансиони 109 euro


Свечена Вечера 31.12.2020 година за вонпансионски гости   20 euro

Свечена Вечера 01.01.2021 година за вонпансионски гости  13 euro

Свечени ручеци 31.12.2020 - 02.01.2021 - Отворени маси 10 euro

Пансионска услуга    31.12.2020 година - 01 01. 2021 година  55 euro

Полупансионска услуга    31.12.2020 година - 01.01.2021 година 45 euro

Пансионска услуга    01.01.2020 година - 02 01. 2021 година  40 euro

Полупансионска услуга    01.01.2020 година - 02.01. 2021 година    30 euro