Пребарување

Внесете клучни зборови:

НОВА ГОДИНА 2024

НОВА ГОДИНА АНТАЛИЈА 30.12.2023 – 03.01.2024

НОВА ГОДИНА АНТАЛИЈА
30.12.2023 – 03.01.2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

АНТАЛИЈА - ДИРЕКТЕН ЛЕТ ОД СКОПЈЕ – 5 ДЕНА / 4 НОЌИ
Град со преку 300 сончеви денови во годината, богата историја, модерни зданија и преубави плажи, Место каде земјата го допира рајот. Анталија е сместена во истоимениот залив, се состои од два дела: едниот современ со широки булевари, трговски центри, богат ноќен живот, и стариот дел Kaleici – обновен и претворен во туристички центар на градот. Стариот град е подигнат покрај старото пристаниште, со тесни поплочени улици, стари турски куќи, џамии и хамами кои сведочат за старата архитектура и некогашниот начин на живот. Анталија претставува еден од 5-те најпосетени градови на светот со над 10 милиони туристи годишно.
Посетете ја и откријте зошто...

 

Цена  €599

Во цената се вклучени следните услуги

Не е вклучено

Сместување

Сместување во хотел Miracle Resort Hotel 5*

 

Hotel Image

Важни информации