Пребарување

Внесете клучни зборови:

ПРОМОТИВНИ ПОНУДИ

ПОРТО И ЛИСАБОН – Март 2023

ПОРТО И ЛИСАБОН – Март 2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Порто, крајбрежениот град, познат по своите прекрасни мостови и производство на вино, во средновековниот кварт Рибеира тесните улички со калдрма минуваат покрај куќите на трговците и кафулињата. Црквата Сао Франциско е позната по раскошниот барокен ентериер со украсени позлатени резби. Палатата Паласио де Болса од 19 век, порано берза, е изградена за да ги импресионира потенцијалните европски инвеститори. Лисабон е ридски, крајбрежен главен град на Португалија. Од импозантниот замок Сао Хорхе, погледот ги опфаќа градбите со пастелни бои на стариот град, утоката Тагус и висечкиот мост Понте 25 де Абрил. Непосредно надвор од градот, низа плажи на Атлантикот, од Кашкаиш до Есторил.

 

ПРОГРАМА

 

1 ден 03.03.2023 | СКОПЈЕ-ИСТАНБУЛ-ПОРТО

Состанок на аеродромот во Скопје, 2 часа пред предвидениот лет кон Истанбул во 08:45 часот. Пристигнување во Истанбул во 12.15 часот. Поврзаниот лет кон Порто е во 13:20 часот, а пристигнувањето на аеродромот во Порто во 15:15 часот локално време. Добредојдовте во Португалија!

По завршување на пасошка и царинска контрола, со организиран трансфер се упатуваме кон хотелот во Порто (пр. хотел Cristal Porto Hotel 4*). Сместување во хотел. Слободно време за одмор и прошетки низ Порто. Ноќевање.

 

 

 

2-3 ден 04-05.03.2023 | ПОРТО

Појадок во хотел. Денови за индивидуални прошетки или предлог факултативни излети од страна на агенцијата. Ноќевање.

 

4 ден 06.03.2023 | ПОРТО-ЛИСАБОН

Појадок во хотел и одјавување од хотелот. Во однапред договорено време, со организиран трансфер се упатуваме кон Лисабон (315км/3 часа). Пристигнување во Лисабон и сместуање во хотел (пр. Hotel Miraparque 3*). Слободно време за одмор и прошетки низ Лисабон. Ноќевање.

 

5-6 ден 07-08.03.2023 | ЛИСАБОН

Појадок во хотел. Денови за индивидуални прошетки или предлог факултативни излети од страна на агенцијата. Ноќевање.

 

7 ден 09.03.2023 | ЛИСАБОН-ИСТАНБУЛ-СКОПЈЕ

Појадок и одјавување од хотелот. Во однапред договорено време, со организиран трансфер се упатуваме кон аеродромот во Лисабон, за летот кон Истанбул во 11:25 часот. Пристигнување во Истанбул во 19:05 часот локално време. Поврзаниот лет кон Скопје е во 20:25 часот, а пристигнувањето во 19:55 часот локално време.

 

ПАКЕТ ЦЕНА ПО ЛИЦЕ: 890€

 

 

Пакет цената е изразена по лице во двокреветна соба, при што истата вклучува:

 

Пакет цената НЕ вклучува:

 

Напомени:

newwaysoftravel Превземи целосна понуда