Пребарување

Внесете клучни зборови:

Индивидуални патувања

ПРАЗНИК НА Островот ТЕНЕРИФЕ СО ДИРЕКТЕН ЧАРТЕР на 01.05.2021

ПРАЗНИК НА Островот ТЕНЕРИФЕ СО 
ДИРЕКТЕН ЧАРТЕР  на 01.05.2021

Тенерифе е најголемиот од седумте Канарски острови кои се наоѓаат во Атлантскиот Океан. Како и останатите острови од оваа група, овој остров има вулканско потекло.

Климата во Тенерифе е топла во текот на целата година и не претрпува големи промени. Во зима просечната дневна температура изнесува 23 степени, а температурата на водата е 20 степени. Самиот остров е поделен на сув и топол југ и влажен и зелен север.

Одморите на Тенерифе се вистински безвремен хит за љубителите на сонце и бели песоци каде и најпребирливиот истражувач ќе биде задоволен. Овој вулкански остров изобилува со добра забава за сите генерации. Со воведени ниски даноци, полн погодок е за љубителите на шопинг. Поминете еден прекрасен одмор во најубавиот остров на Канарите.

Посетете го Тенерифе!

Побарајте понуда на info@newwaysoftravel.com.mk.

newwaysoftravel Превземи целосна понуда